Na všechny vaše cesty vybírejte z kvalitních zavazadel a batohů Wittchen

Na všechny vaše cesty vybírejte z kvalitních zavazadel a batohů Wittchen

Už balíte? My pomalu ano! Těšíme se na cesty po Česku, stejně jako do zahraniční. A tak jsme pro vás vybrali jedny z nejkvalitnějších, ale také praktických a designových zavazadel vůbec.

velký kufr Wittchen 4 009 Kč, kabinové zavazadlo Wittchen 3 399 Kč, kolekce GL Style

Praktické, stylové i krásné, takové by vaše zavazadlo mělo být, ať už se chystáte na víkend k babičce nebo na týden k moři. Do skořepinových zavazadel Wittchen se vejdou všechny nezbytnosti i na delší cesty a díky kvalitnímu zpracování vám budou sloužit po mnoho sezón. Na menší cesty plně využijete batoh, který nebudete chtít odložit a který v sobě spojuje dvě důležité vlastnosti: je praktický a skvěle vypadá. A přesně takové jsou barevné kousky značky Wittchen. Udrží s vámi náročné tempo, uvolní vám ruce a doladí jakýkoliv outfit, ať už míříte na úřad nebo běžíte na jógu.

KABINOVÉ ZAVAZADLO Wittchen, kolekce GL Style, 3 399 Kč

STYLOVĚ A PRAKTICKY NA DLOUHÉ CESTY

Všechny kufry jsou vyrobené z kvalitních a pevných materiálů, které vydrží i cestu kolem světa. Zavazadla z kolekce GL Style nebo Explorer line mají moderní polykarbonátový povrch s uhlíkovými vlákny. Vybírat můžete též ze zavazadel vyrobených z pevného polypropylenu nebo ABS. Zavazadla Wittchen spojuje také snadná manipulace. I s kufrem plným suvenýrů se budete jednoduše proplétat letištními koridory. Kvalitně zpracovaná kolečka a madla zaručují plynulý pohyb i křehčím cestujícím. Náročnější cestovatelé ocení též systém TSA, který pomáhá neinvazivnímu otevření kufru a jeho opětovného zamčení bez použití zámku. Využijete ho například při celních kontrolách na letištích.

KABINOVÝ CESTOVNÍ KUFR Wittchen, 3 399 Kč

Pořídit si můžete celou cestovní sadu, do níž naskládáte nezbytnosti i na dlouhý pobyt v cizině, ale také jednotlivé kufry různých velikostí. Velmi praktické jsou kabinové cestovní kufry. Jsou vyrobené z kvalitních odolných materiálů a podléhají velikostním standardům nejrůznějších aerolinek. V neposlední řadě je podstatný též vzhled vašich zavazadel. Vyberte si stylové kufry s geometrickými vzory nebo kufry.

SADA CESTOVNÍCH ZAVAZADEL Wittchen, kolekce GL Style, 11 147 Kč

BATOH JAKO NESTÁRNOUCÍ DOPLNĚK

Batoh z kolekce Elegance je vyrobený z přírodní kůže a k dostání ve čtyřech barevných variantách: koňak, korálová, šedomodrá a černá. Má tři kapsy a zapínání na zip. Jednu z kapes najdete na zádech batohu a schovat do ní můžete důležité věci, které by neměly být na očích. Zavazadlo má nastavitelné popruhy a praktické ucho v horní části. Batoh se stane skvělou variací kabelky a kromě toho pojme mnohem víc nezbytností.

Dámský batoh Wittchen, eko kůže 2 445 Kč

Šedý městský batoh z kolekce Young má menší rozměry, ale je praktický a stylový. Má vyztužené dno a nastavitelné popruhy. Ozdobený je dekorativním prošíváním. K dostání je též v černé a tmavě modré. Mátově zelenkavý batoh z kolekce Young má prošívanou kapsu se skrytým zipem. Díky postranním patentkám jednoduše zvětšíte jeho objem, takže skvěle poslouží celý den při cestách do práce či na schůzky. Vybrat si můžete také růžovofialovou, černou nebo šedou barevnou variantu. Bílo-hnědý batoh z kolekce Young je opravdu nepřehlédnutelný díky zajímavé kombinaci ekologické kůže. Bude se hodit k elegantním i neformálním outfitům. K dostání je též v černé variantě. Pastelově růžový batoh z kolekce Young má na přední straně zdobné perforování. Jde o nestárnoucí doplněk každého dámského šatníku. Bavit vás bude také béžová a černá varianta.

Dámský kožený batoh Wittchen, eko kůže, 5 099 Kč

Letošní módní sezóna batohům opravdu přeje. Pořiďte si trend, který jen tak nevyprchá! Batohy si můžete prohlédnout ve čtyřech obchodech Wittchen v Praze (Arkády Pankrác, Centrum Černý Most, Metropole Zličín) a v Brně (Galerie Vaňkovka) a také v e-shopu na www.wittchen.cz.

   

Dámský kožený batoh Wittchen,barva koňak, 5 099 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram