Nakupujte ve stylu slavných, nakupujte jako Trojanovi!

Nakupujte ve stylu slavných, nakupujte jako Trojanovi!

Matyáš Trojan spolu se svým otcem Ondřejem využili svého talentu a natočili originální video pro podporu dobročinného portálu Štědrý nákup.

Poměrně mladý dobročinný webový portál Štědrý nákup se stává velmi rychle známým a oblíbeným nejen proto, kolika charitativním projektům pomáhá, ale také proto, kdo za ním stojí. S touto revoluční myšlenkou přišel a následně zrealizoval Matyáš Trojan, který se spolu se svou rodinou nyní pustil i do natáčení propagačního videa k webu.

Před kameru se postavil sám zakladatel portálu Matyáš Trojan, režie se ale chopil jeho otec, známý režisér Ondřej Trojan.

Slavná jména se s dobročinností spojují velmi často, méně obvyklé však je, pokud nápad a realizace projektu pochází přímo od nich nebo z jejich rodiny. Matyáš se slavných genů rozhodl využít zejména při natáčení propagačního videa. „Chtěl jsem, aby vznikla vtipná a zajímavá propagace, která zaujme a zároveň vysvětlí jak Štědrý nákup funguje. A věřím, že to se nám s tátou povedlo a lidem se myšlenka štědrého nakupování zalíbí,“ uvedl.

Ivan Trojan a jeho manželka Klára Pollertová-Trojanová již podporují Klub nemocných cystickou fibrózou. Je tedy zjevné, že u Trojanových je běžné myslet na ostatní, a nikoho asi nepřekvapilo, že projekt, jakým je Štědrý nákup, vzešel právě z této rodiny. Svého synovce navíc manželé v jeho počínání rozhodně podporují.