Námořnická modrá se stává novou černou - na oblečení i na doplňcích

Námořnická modrá se stává novou černou - na oblečení i na doplňcích

Tmavě modrá barva, nejčastěji vídaná v kombinaci s bílou a červenou, plně nahrazuje univerzální černou. Je elegantnější, originálnější a navíc ji lze nosit stejně snadno! 

Tmavě modrá jednoznačně frčí. Nejen pro letošní léto, trendy bude i na podzim a v zimě. Nebojí se jí ani celebrity, které jí oblékají čím dál tím častěji. S oblibou se k ní vrací i manželka Prince Williama Kate.

 

Většina z nás každoročně obléká námořnické outfity. Jsou totiž ideální na dovolenou, zavděčí se ale i dresscodům do práce. Tmavě modré pouzdrové šaty nebo sako a sukni lze skvěle kombinovat s bílým topem, lodičkami a doplňky doladit v červené. Takový outfit si může dovolit žena téměř v každém věku a výborně ho doplníte červenou rtěnkou.

  

Předešlá kombinace je ale přeci jenom tak nějak otřelá. Pro ty z vás, které se rády inspirujete nebude od věci, zamyslíte-li se nad kombinací tmavě modré společně s populární mint nebo se žlutou. Mint a modrá společně vypadají božsky, nehledě na fakt, že více trendy barvy pro letošní sezónu již nenajdete!

  

Další krásnou a dokonce i přrodní kombinací je námořnická modrá společně s kanárkově žlutou - na letní parné dny jako stvořené! Doplnit tyto dvě barvičky můžete béžovou, bílou nebo odstíny béžové.

  

Pokud si ale na outfity pouze z těchto barev netroufáte, zvolte alespoň tmavě modré doplňky. Stejně jako se k čemukoli hodí černé lodičky nebo baleríny, tak se hodí právě v tmavě modrém provedení. Podobně je na tom i kvalitní kožená kabelka. Pokud máte doma již několik černých, v klidu vložte peníze do tmavě modré - z módy nevyjde, stejně jako ta černá. 

 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram