Našli jsme ráj, kde je péče o sebe nanejvýš důležitá. Jmenuje se Boutique Sisley

Našli jsme ráj, kde je péče o sebe nanejvýš důležitá. Jmenuje se Boutique Sisley

Péče o své tělo, stejně jako o svou duši, by měly být jedním z hlavních bodů na vašem pravidelném programu. Ne vždy se poštěstí dopřát si tento luxus sama sobě, a tak je na místě, oddat se do rukou odborníků.

Kompromis není slovo, které máte ve svém slovníku? Chcete jen to nejlepší? Kvalitní produkty společně s odbornými znalostmi přináší kombinaci, která vás nadchne. Nový Boutique Sisley v České republice najdete v Praze, v něm pak jen ty nejlepší receptury a rituály péče o pleť.

Co vás čeká v Boutique Sisley?

Vlastně takový malý krok zpět. Díky jemné a důsledné péči se budete cítit o pár let mladší, odpočatá a plná energie. Ošetření v Boutique Sisley vám přinese revitalizaci pleti, smyslové probuzení a relaxaci. To vše za pomoci efektivních produktů z nejlepších botanických výtažků a éterických olejů.

Interiér vás pohltí

Dvě podlaží o rozloze 130 metrů čtverečních jsou tu jen pro vás. Pražský institut byl stejně jako Maison Sisley v Paříži navržen tak, aby odrážel ducha značky a uměleckou a kulturní inspiraci rodiny d’Ornano, která přispěla osobními předměty k doplnění děl designérů inspirovaných krásou a autentičností. Design interiéru přináší bronzové dveřní kliky navržené polským sochařem Bronislawem Krzysztofem, které zobrazují dva ženské profily, dále pak skleněné dveře, stěny v modré barvě, římské omítky a leštěný bronz nábytek.

Odborná konzultace s vysokým standardem

Tento design dýchne snad úplně na každého. Vy se však zaměříte především na sebe sama, a to tak, že si vychutnáte péči o pleť i své tělo. Zaměříte se na hydrataci, výživu, rituál proti stárnutí pleti, regeneraci, vitalitu, relaxaci, zklidnění a hubnutí. To vše s vámi probere odborný personál, ať už jste žena, nebo muž.

 

maisonssisley.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram