Nechte barvy na kabelce změnit vaše pochmurné dny

Nechte barvy na kabelce změnit vaše pochmurné dny

Modrá, červená, růžová, fialová... kabelky Desigual hrají barvami o sto šest. Dovolte se zamilovat a své zimní dny prožít úplně jinak s barevnou a veselou kabelkou na rameni!

Barvy a vzory v takovém množství, které vám žádná jiná značka nenabídne. Desigual ví, jak si získat srdce dámy - milovnice originality toužící po jedinečném kousku. Kabelky Desigual vsází právě na rozmanitost tvarů, velké množství barev, jejich kombinace a vzory. Na ulici je nepřehlédnete, vyniknou totiž v každém outfitu. V zimě máte tu nejlepší příležitost, jak využít extravagantní a výraznou kabelku - k černému kabátu a dalším umírněným zimním barvám se snad ani žádná jiná nehodí!

Desigual vám vyjde vstříc, jak jen může. Nosíte ráda crossbody kabelku, do které schováte jen to nejnutnější a víc nepotřebujete? V kolekci jich najdete spousty, naši redakci okouzlila bronzová kabelka s vyšitými motivy. Druhá skupina žen, které s sebou každý den nosí spousty věcí a malá kabelka by nepostačila, může vybírat mezi prostornými shopperbagy. Dlouhá ucha vám zajistí komfortní nošení i přes tlusté zimní kabáty a bundy nebo ji můžete nosit obyčejně v ruce. Jaká bude vaše volba?   

different.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram