Nejextravagantnější křídla v historii přehlídek Victoria Secret

Nejextravagantnější křídla v historii přehlídek Victoria Secret

Jaká byla historie legendárních a typických symbolů známé značky? 

Okřídlená značka

Victoria Secret je americkou značkou spodního prádla. Těší se celosvětové popularitě, a to hlavně díky velkolepé přehlídce, která probíhá vždy jednou ročně na podzim. Victoria Secret utrácí bilióny za reklamu a marketing.Jejich strategií od roku 1995 je najímat si nejlépe placené supermodelky do reklamy a hlavně na extravagantní přehlídky. Modelky podepisují smlouvu na rok a mají přesně daná pravidla, jak mají vypadat, kolik musí vážit, jak se chovat... Je to v modelingu nejprestižnější smlouva vůbec. Dočkají se jí opravdu jen ty nejlepší a je to skoro jako dosažení vrcholu kariéry.

Symbol andělů

V minulosti byly součástí slavné chůze na mole i naše krásné a úspěšné modelky, jako Karolína Kurková a Eva Herzigová nebo neméně krásná Slovenka Daniela Peštová. I díky této velkolepé přehlídce se mohl svět dozvědět o České republice. Když Victoria Secret poprvé vyslala své modelky v roce 1995 v luxusním spodním prádle na molo, šlo jim spíše jen o prádlo, jako takové a pár rekvizit. Nasazovací křídla byla jen zpestřením. O pár let později se stala křídla jejich hlavním zájmem a doplňkem, protože se za roky přehlídek vypracovala na status symbolu VS a modelkám se začalo říkat andílci. 

Výroba křídel

Jedna křídla se podle mluvčího značky vyrábějí i celé týdny. Ať už jde o navlékání korálků, lepení peří, malování na látku nebo proplétání drátků. Victoria Secret má svou vlastní návrhářku křídel a ta je barevně, podle stylu, typu a zdobení látek ladí se spodním prádlem. Zkoušky na modlekách trvají celé měsíce. Z nevinně začínající obyčejné přehlídky, před více jak dvaceti lety, se nyní vyklubal velký byznys a jen sledovanost přímého přenosu přehlídky je 1.6 miliardy lidí. Fenomenální zábavná show má vybrané nejkrásnější a nejdražší modelky na světě spolu s neméně slavným hudebním doprovodem, který je většinou překvapením. 

Současná křídla se stávají komplexnějšími a chtějí za každou cenu vzbudit pozornost. Mnohdy se proto pozornost stáčí jen na ně a to zaslouženě!

Zdroj: vogue.com.au

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram