Nejhorší módní přešlapy

Nejhorší módní přešlapy

Řekli jsme si o tom, jaké oblečení nám nejvíce sluší a že skrze módu také ukazujeme svoji osobnost. Jak to je, když někdo přestřelí? Na to se můžete podívat v dnešním článku.

zdroj: pixabay.com

Módních přešlapů je na světe mnoho, tak se nemusíte bát, že jste jediní. V módě existuje tenká hranice mezi vkusnou módou a fatálními přešlapy. Máme kousky a barvy, které jen tak nelze kombinovat. Mezi ně patří třeba známé ponožky v sandálech, které takto Češi rádi nosí. I když to bylo v minulém roce trendy, nosit bílé punčošky v lodičkách, tak tento trend dlouho nevydržel.

Až příliš odvážné

Největší přešlapy žen, které můžete potkat na každém rohu, jsou příliš odvážné kombinace. Například hluboký výstřih a zároveň i krátké šaty, kde vidíte dané slečně nebo ženě až do žaludku. Zde platí zlaté pravidlo, kdy odhalíte jen jednu část těla. Například když máte hlubový výstřih, neberte si moc krátkou sukni. Nebo jen ukažte nohy, ale už to nepřehánějte u jiných předností. Sexy působí i odhalená záda, které jsou mnohokrát víc šik než vyvalená prsa.

zdroj: pinterest.com

Společenské akce

Další faux pas se často objevuje i na společenských a veřejných akcí. Pokud jdete na festival, snažte se sladit své oblečení pro outdoorové akce. V opačném případě, když jdete na svatbu a máte krásné večerní šaty, tak si k nim neberte motorkářskou koženou bundu nebo větrovku, volte raději sako nebo kabátek.

zdroj: pinterest.com

Moc barev i šperků

Další chybou je příliš mnoho barev. Pokud máte v oblibě pestrobarevné outfity, tak je noste, ale víc jak 5 barev na těle nepůsobí moc hezky. A ne každý odstín nebo barva jdou k sobě. Nepřehánějte to ani s příliš velkou zásobou šperků. Nepotřebujete obrovské náušnice, náhrdelníky a náramky společně. Jaké přešlapy vidíte často vy?

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram