Nejlépe stárnoucí slavné ženy, které na svůj věk rozhodně nevypadají!

Nejlépe stárnoucí slavné ženy, které na svůj věk rozhodně nevypadají!

Slavné ženy jsou v hledáčku celosvětových médií dnes a denně. Obdivujeme je, vzhlížíme k nim a máme je rádi. Které se nejlépe popraly s nemilosrdně plynoucím časem a vypadají neskutečně dobře?

Slavné herečky a modelky září především ve svém mládí, ale ty, které s grácií dokážou stárnout, jsou úspěšné a krásné stále. Samozřejmě se musí brát v potaz genetické předpoklady, životní styl, kosmetické a plastické procedury, ale i beauty režim. Co všechny tyto krásné ženy pojí, je přirozenost. I za pomoci odborníků, kosmetiček nebo drahých produktů dokáží elegantně přijmout proces stárnutí a oslňovat i nadále tím, jak nádherně vypadají.

Susan Sarandon, Jennifer Aniston

Obě talentované herečky vypadají na svůj věk neuvěřitelně mladě. Susan Sarandon má stále stejně plný obličej jako v mládí, což jí ubírá mnoho let. Jennifer Aniston zraje s věkem jako víno. Nejen její účes patří k obdivovaným. Nádherná pleť je u Jennifer po desetiletí tajemstvím toho, že vypadá tak mladě.

 

Cindy Crawford, Jane Fonda

Topmodelka Cindy se udržuje v kondici sportem a zdravým životním stylem. Dnes už její dospívající dcera chodí po molech a vypadá stejně jako její maminka. Jane Fonda je půvabnou dámou, která boří všechny mýty o tom, jak má žena vypadat po osmdesátce.

 

Kim Basinger, Kate Moss

Kim Basinger byla a stále je výjimečně pohlednou ženou. S věkem se mění na spanilou dámu se stejně svůdnými rysy jako v mládí. Topmodelka Kate přirozeně zraje a její krása stále kvete. Modelka se vyhýbá extrémně invazivním procedůrám, její okouzlující půvab je stále stejný. 

 

Jane Seymour, Meryl Streep

Jane Seymour je jedinou ženou, která pózovala pro Playboy ve svých 67 letech. Ve svém věku má i dokonalou postavu. Meryl Streep patří mezi nejlepší herečky planety. Její nepopsatelně éterický půvab s věkem nabírá na intenzitě.

 

Goldie Hawn, Jennifer Lopez

Legenda stříbrného plátna Goldie Hawn a jedna z nejlepších hereček v komických rolích na světě vypadá svěže a nikdo by jí nehádal 73 let! Jennifer Lopez je známou sexy zpěvačkou, která se díky tanci udržuje ve fantastické kondici. Její pleť je obdivována celosvětově. 

 

Michelle Pfeiffer, Halle Berry

Michelle Pfeiffer byla jednou z nejpopulárnějších hereček v 80. a 90. letech. O 30 let později je stále kvetoucí růží hollywoodského nebe. Halle Berry byla první afro-americkou kráskou, která vyhrála prestižní cenu Oskara. Svůdná krása v herečce s věkem jen sílí.

 

Julia Roberts, Salma Hayek

Julia Roberts ve svém věku stále dostává modelingové nabídky a je tváří parfému u značky Lancome. Její ikonický úsměv zůstává okouzlujícím i dnes. Salma Hayek působí dojmem, že vyhrála boj s časem. Nepatrné rozdíly na pleti naznačují jen malé změny, které čas na herečce zanechal.

 

Julianne Moore, Sigourney Weaver

Julianne Moore je nejproslulejší zrzavou herečkou s porcelánovou pletí. Díky dokonalé péči o pleť vypadá o desítky let mladší. Sigourney Weaver září ve filmech od 80. let a s časem nemá žádný problém bojovat: vypadá neobyčejně mladě.

 

Zdroj; pinterest.com, womensday.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram