Nejlepší produkty na odlíčení

Nejlepší produkty na odlíčení

Odstranění make-upu a nečistot je jedním z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Vybrali jsme proto několik produktů na odlíčení, které si určitě zamilujete stejně jako my.

La Roche-Posay Toleriane Dermo-Cleanser

Francouzská značka La Roche-Posay je známá svou kvalitou a skvělými produkty po celém světě, a tak není divu, že nechybí v koupelně i těm největším hvězdám mezi modelkami či herečkami. Tato odličovací emulze je určena pro citlivou pleť. Šetrně a jemně odstraní i voděodolný make-up, aniž by pleť jakkoli podráždila. 

zdroj: pinterest.com

Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk

Jemné čistící mléko Dr. Hauschka je uklidňující a vyživující zároveň. Je tedy vhodné pro suchou a citlivou pleť. Díky kombinaci jojobového a mandlového oleje, úročníku a obilných výtažků dostáváte velký zázrak v malé lahvičce. Kromě toho, že s ním lehce a šetrně odstraníte make-up, zároveň posiluje funkce pokožky a udržuje její kyselý ochranný plášť.

zdroj: pinterest.com

Estée Lauder Take It Away Remover Remover Lotion

Odličovač Take It Away je sázkou na jistotu. Byl vyvinut na bázi vody s lehkou vůní citrusů. Budete překvapena jeho lehkou konzistencí. Je vhodný pro všechny typy pleti a make-up s ním odstraníte rychle a jemně, aniž by na vaší pleti zůstal mastný film. 

Avene Eau Thermale Cleanance 

Ty, které mají pleť náchylnou k akné, si čistící gel Avene určitě zamilují. Vaši pleť šetrně, ale bez kompromisů zbaví všech nečistot a kožního mazu, aniž by se pleť vysušila. Obsahuje tři aktivní složky, které uklidňují pokožku, regulují tvorbu kožního mazu a předcházejí tvorbě nových zánětů. Navíc je tento čistící gel hypoalergenní a nekomedogenní, takže se nemusíte bát ucpaných pórů.

zdroj: pinterest.com

Dermalogica Precleans

Dermalogica je oblíbená hlavně díky svým mimořádně účinným produktům. Nejeden z nich je nedílnou součástí naší denní i noční péče. Čistící olej Precleans je prvním krokem v dvojitém čištění Dermalogica, které se stalo velice populárním. Tento olej na rostlinné bázi rozpouští nečistoty, kožní maz a make-up včetně toho voděodolného a UV filtrů.

zdroj: obchod.dermalogica.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram