NEJNOVĚJŠÍ KAMPAŇ ZALANDO „PORTRÉTY NOVÉ GENERACE“

NEJNOVĚJŠÍ KAMPAŇ ZALANDO „PORTRÉTY NOVÉ GENERACE“

Exkluzivně pro Zalando vytvořil pařížský stylista Edem Dossou a jeho kreativní přátelé Justin French, Laurence Kleinknecht, Dourane a Melissa Bon nejnovější designérské trendy.

Nová kampaň Zalando

Zalando, přední evropská platforma pro módu a životní styl, zahájila svou nejnovější kampaň s názvem „PORTRÉTY NOVÉ GENERACE“. Kampaň představuje nejžádanější sezónní looky z Designer nabídky na Zalandu. O styling inspirativní kampaně se osobně postarala  kreativní skupina přátel působící v módním průmyslu.


Zdroj: se svolením Zalando

Inspirující trendy

Nová spolupráce přichází se svěžími nápady a inspirativními módními trendy. Pařížský stylista Edem Dossou zve své blízké přátele, jako jsou fotograf Justin French, konzultantka Laurence Kleinknecht, castingová režisérka a DJka Dourane a modelka a zpěvačka Melissa Bon, aby se podělili o své jedinečné individuální styly z nejnovější nabídky Zalando Designer. Tato nová generace módy je zachycena v klasickém stylu ročenky ve stylových outfitech od věhlasných návrhářských značek, které jsou dnes dostupné na Zalandu. Kampaň obsahuje individuální portréty a skupinové snímky, které pořídil fotograf Justin French ve spolupráci se stylistou Edem Dossou a producenty ze společnosti Kitten Productions. 


Zdroj: se svolením Zalando

High fashion v kategorii Designer

Kategorie Designer na Zalandu je místem, kde se zákazníci mohou inspirovat luxusní módou a mohou objevovat a nakupovat jak věhlasné, tak začínající značky. Najdete zde návrhářské značky, jako např. Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel, MM6 a také Victoria Beckham, Proenza Schouler a Roksanda. Cílem je být platformou, kterou si vybírají zákazníci i značky, a zároveň podporovat udržitelnost, rozmanitost a inkluzi. Inspirovat se můžete například těmito konkrétními kousky, které jsou také k dostání na Zalandu.

                                                                                        Maison Margiela 470euro/Moschino 700euro


A.W.A.K.E. MODE 414,99euro/Alice + Olivia visto 295euro

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram