Nejoblíbenější vlasový trend? Balayage je stálice

Nejoblíbenější vlasový trend? Balayage je stálice

Léto je ideálním obdobím na změny. Vlasy tak mohou být jednou z nich. Pokud stále váháte, máme pro vás jeden tip, jak své vlasy oživit a zůstat trendy po celý rok.

zdroj: pinterest.com

Jestli se ženy dokážou o něčem bavit dlouhé hodiny, určitě jsou to vlasy. Vlasy - koruna krásy! Stále budeme řešit, co je trendy, co nám sluší, a co by nám naopak mohlo slušet ještě víc. Jakou barvu zvolit na léto a jestli s příchodem zimy zase o něco ztmavovat. Je toho opravdu hodně. Ale jsou zde trendy a techniky, které fungují již několik let a stále jsou velice žádané. Jednou z nich je také balayage (baleaž).

Aniž bychom museli zabředávat do technických výrazů, baleaž je termín, který odkazuje na způsob, jakým kadeřník aplikuje barvu na vlasy. Výsledkem by mělo být vytvoření dojmu, který napodobuje přirozené zesvětlení od slunce. Barva se nanáší na střední délky a konečky.

zdroj: pinterest.com

Nejúžasnější věcí na tom však je to, že každý kadeřník se rozhodne, jak tuto techniku provede. Výsledek je tedy pokaždé jiný. Zkuste si zadat slovo "balayage" do vyhledavače na instagram nebo pinterest. Najdete nekončící inspiraci a uměleckou interpretaci všech kadeřníků. 

zdroj: pinterest.com

Výhodou této techniky je její přirozenost. S každým dalším týdnem vlasy dostávají novou a novou podobu. Baleaž více či méně funguje pro každý typ vlasů, každý tón pleti a každou délku. To je na tom to skvělé! Ovšem na druhou stranu to neznamená, že také každému bude vyhovovat. Určitě je nutné najít si ten svůj styl a poradit se se svým kadeřníkem ještě předtím, než se pro baleaž rozhodnete.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram