Nejslavnější narozeninové outfity supermodelky Kate Moss

Nejslavnější narozeninové outfity supermodelky Kate Moss

Legendární kráska oslavila před pár dny 45. narozeniny. Anglická ikona si vždy vybírala výraznější designerské modely na oslavy svých narozenin.

Kate Moss patří mezi nejúspěšnější top modelky v celé módní historii. Oblíbená modelingová legenda slaví své narozeniny vždy stylově s přáteli a rodinou. Nikdy její oslava narozenin nekončí před svítáním. Kate má svůj vytříbený vkus a ráda se obléká do Haute Couture designerských šatů, kožichů nebo typicky londýnského mixu stylu: retro, boho, rock. Je proslulá tím, že se nesmírně ráda baví a tančí.

Oslava narozenin takové celebrity, jako je Kate probíhá ve velkém stylu. Večírky se někdy protáhnou i na celý víkend na několika odlišných místech, s převlékáním, kostýmy a podobají se spíše festivalu. Kate má mnoho přátel a známých z modelingu. V mladším věku dávala své oslavy na obdiv. Během let se však stáhla do ústraní a slaví tajně. 

Stylové večírky Kate jsou legendární mezi módní smetánkou i mezi novináři. Pro své 45.narozeniny si zamluvila restauraci v oblíbené části Londýna: Mayfair. Malý sál je k dispozici pouze se souhlasem, že hosté utratí minimálně 60 tisíc Kč. Kate se obklopila přáteli a rodinou. Dort, na kterém byly fotografie všech topmodelčiných obálek, ji zejména potěšil. Letos oslavovala pro změnu v jednoduchém ležérním outfitu až do brzkých ranních hodin. Tajné fotografie pronikly ven jen díky sdílení hostů na sociálních sítích.

                                       

dailymail.co.uk, vogue.co.uk, pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram