Největší trendy Instagramu 2018

Největší trendy Instagramu 2018

Síla sociálních sítí nezná mezí, a tak i v roce 2018 Instagram ovládly trendy, které si dost možná získaly sympatie i nejedné z nás.

Módních trendů bylo v letošním roce k vidění strašná spousta. Teď je jen otázkou, který z nich propluje i do dalšího roku a který naopak upadne v zapomnění. Pokud jste i vy podlehly některému z těchto trendů, nechte se inspirovat, jak je nosit i následující sezónu.

Noční košile nejen v noci

Jestli jste si tento rok pořídily podobnou košilku, na jaře, jako když ji najdete. Bude skvěle vypadat na obyčejném bílém triku s koženou bundou a vlněnou šálou. Tolik oblíbené biker boots můžete vyměnit za tenisky nebo se stoupajícími teplotami i za podpatky.

Celine Alphabet

Nebylo instagramového účtu světových influencerek, na kterém by nebylo k vidění ikonické „písmeno". Trend, který se šířil doslova světelnou rychlostí. Pozlacené písmeno s hrubou strukturou, které bylo k dostaní ve velkém, ale také i v mini provedení.

Slaměné tašky

Letošní rok byl také rokem kabelek, kdy jeden model střídal druhý. Tím prvním a zárveň asi největším byla mánie slaměných kabelek a proutěných košíků. Z celého tohoto trendu vzešla ikonická kabelka značky Cult Gaia (poz.red. na poslední fotce). Malá, ne příliš praktická, ale za to tak fotogenická.

Leopard slip skirt

Zvířecí motivy byly vůbec tuto sezónu trendy, ale jistě jedním z největších, který zasáhl právě Instagram byla sukně s leopardím potiskem. Vzdušný materiál nahrával letním měsícům. Kdo by ji nenosil rád? Výrazný kousek, který lze lehce kombinovat. 

Korálkování

Proutěná kabelka byla nahrazená korálkovou. Opět asi nemůžeme mluvit o praktičnosti. Ovšem oku lahodí. Oblíbenou se stala nejdříve především v New Yorku, ale později byla k vidění i u nás. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram