Nejvíc trendy doplňky na jaro 2018

Nejvíc trendy doplňky na jaro 2018

Jaké módní doplňky by letos neměly chybět ve vaší skříni? V článku najdete několik tipů, s čím určitě nešlápnete vedle.

Teploměry hlásí přes 20 stupňů, venku konečně svítí sluníčko a tak nastal čas na překlízení skříně a výměnu těžkých, teplých kabátů za lehké a vzdušné kousky. Stejně tak nastal čas na doplnění nových kousků. My jsme se tentokrát zaměřili na doplňky, které by vám letošní jaro v šatníku určitě neměly chybět. Toto jsou naši favoriti!

SLAMĚNÉ KLOBOUKY

Klobouky jsou naprosto věčné, a dají se nosit v podstatě za každé situace. My v létě 2018 sázíme především na ty slaměné, které nikdy nebyly víc hravé. Nemusíte volit klasické slaměné klobouky se širokou krempou, vybírat můžete z různých tvarů, barev i dekorů. Za nás vedou pastelové barvy, klobouky tvaru "zmrzlinář ze třicátých let" a bohatě zdobené stuhy.

HRAVÉ KABELKY

Malé výrazné kabelky jsou tento rok velkým trendem, o kterém jsme vám už psali tady. Výrazné tvary, barvy i materiály jsou letos opravdu v kurzu a tak se otevírají velké možnosti různým experimentům. Můžete zvolit minimalistickou jednobarevnou kabelku zajímavého tvaru nebo naopak sáhnout po vícebarevném, vzorovaném psaníčku. Rozhodně se nebojte ani dekorací a aplikací.

PASTELOVÉ ŠÁTKY A ŠÁLY

Zima sice skončila, neznamená to však, že musíme odložit všechny šály do krabice. Pokud rády nosíte šály či šátky a nechcete se jich vzdávat ani v teplejších měsících, vyměňte hrubé pleteniny za vzdušnější variantu. Pastelové barvy k jaru opravdu patří, a tak si s nimi letos můžeme pohrát i na doplňcích.

TENKÉ PÁSKY

Pásky jsou jedním z nejklasičtějších doplňků. Pojďme však vyměnit klasiku za hravost a trochu kouzlit se siluetami. Letos jsou v kurzu tenké opasky, kterými přepásáte v podstatě jakýkoliv kousek. Můžete se vrhnout do velmi ženského spojení šatů a pásku nebo si pohrát s mužskými elementy a přepásat pánské sako zdobeným páskem.

stilago.cz, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram