Nenechte si ujít žhavé kousky z jarní kolekce Victoria's Secret

Nenechte si ujít žhavé kousky z jarní kolekce Victoria's Secret

Co přínáší nová kolekce oblíbené značky spodního prádla Victoria's Secret? Dočkáme se romantiky i dravosti.

Jarní průvan v šatníku možná začíná nákupem šatů a sukní, ale víte, co si oblečete pod ně? Světově nejproslulejší značka spodního prádla Victoria's Secret uvádí na trh jarní kolekci a je z čeho vybírat.

V kolekci najdete převahu něžných růžových tónů, černobílou klasiku i provokativní červenou. Basic kousky se zaměřují na minimalismus a hladký materiál. Důraz je kladen i na neviditelnost prádla, kterou docílili základními střihy a na podprsenky, které mají být pohodlné, ale zároveň lichotivé a hezky tvarující poprsí.

Se svou standardní kolekcí se pak rozhodli pro zajímavě řešená ramínka podprsenek. Ať už se jedná o rozdvojení či ramínka střižená do Y, návrháři si s detaily opravdu vyhráli. Vyhrazené místo v kolekci mají i podprsenky na přední zapínání, které dává prostor plnému využití kreativních prvků na zádech a spolu se stále oblíbenějšími bralety se drží trendu. Svou roli zde hraje zajímavá krajka, která u romantických kousků dodává něžnost Francií inspirovaného budoiru a u černých a červených kompletů působí sexy a rafinovaně.

Mezi spodními díly najdeme především základní střihy. Z řady vystupují pouze dva kousky, a to kalhotky s vyvýšeným pasem a průstřihy a tanga s bandážovými prvky, které ladí s podprsenkou v setu. Zklamáním jsou tři nepříliš elegantně řešené body. Vázání kolem krku bude u nemodelkovské postavy působit víc než nelichotivě. Střih pak připomíná spíše plavky než prádlo. Hrubá ramínka červeného korzetu připomínají nedotažený pokus studenta oděvního návrhářství. Působí neforemně a jejich šířka podtržená červenou barvou by mohla být detailem stavařské uniformy.

 Reputaci značce zachraňuje tradiční ikonický župánek, tentokráte v studeném odstínu šedorůžové.

1000logos.net ; vspressroom.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram