Neonově zelená se stává nejvíce trendy barvou letošní zimy

Neonově zelená se stává nejvíce trendy barvou letošní zimy

Extravagantní neonově zelená barva ovládla nejen mola během týdnů módy, ale v poslední době také ulice. Celebrity a návrháři rozhodli, že je již dost neutrálních barev během mrazivých dnů, a proto vsadili na odvážnou zelenou. Troufnete si i vy?

Týden módy, na kterém návrháři předváděli budoucí trendy pro jaro a léto 2019, byl plný psychedelických obrazců a také extravagantních barev. Vládla převážně neonově zelená. Celebritám se ovšem nechtělo čekat až na jarní počasí, aby mohly tuto barvu nosit, a proto se ji rozhodly ukázat již během sychravých zimních dnů. Stranou jde minimalismus a zemité odstíny, na scénu přichází extravagance a křiklavé barvy.

Ačkoliv se může zdát, že tato barva není vhodná na každodenní nošení, opak je pravdou. Modelka Kendall Jenner se rozhodla sjednotit barvu topu s neonově zelenými očními linkami. Televizní osobnost Kim Kardashian se nebála vzít si neonově zelený top se sukní na důležitou společenskou událost a herečka Blake Lively vyrazila propagovat nový film celá oděna do neonově zeleného looku z dílny módního domu Versace. Můžete se inspirovat některými oblíbenými outfity celebrit, či si zvolit vlastní cestu, jak tuto extravagantní barvu začlenit do svého šatníku.

Vogue.com, Eonline.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram