Neplastuj! Pij zásaditou vodu ze skla!

Neplastuj! Pij zásaditou vodu ze skla!

Všichni jistě víme, že voda je základem života. Bez ní bychom dlouhodobě nepřežili a společně s ní v těle funguje vše, jak má. Zkuste pít vodu jinak než z plastů, ulevíte planetě, ale zejména sobě!

Složité procesy, jednoduchý výsledek

Každá buňka v našem těle potřebuje mít vhodnou a kvalitní výživu, čemuž napomáhá právě voda. Ta zajišťuje dopravu výživných látek a kyslíku k buňkám našeho organismu, a stojí za spoustou složitých i složitějších procesů, které se dále v těle dějí. Nakonec voda člověka, který se právě narodil, tvoří tělo asi ze ¾. Zatímco tělo člověka, který umírá, tvoří voda už jen z poloviny. Vodu nahrazují soli, které se v těle usazují a zrychlují stárnutí těla, tuhost kloubů, poškození tepen a jiných částí našeho těla, kterými proudí kapalné látky. Proto je výběr vody tak nesmírně důležitý!

Pijte dříve, než máte žízeň!

Má to hned několik důvodů. Ten, který vám řekne nejvíce, je, že dlouhodobá dehydratace se podílí na rozšíření civilizačních nemocí v důsledků zahlcení těla toxiny. Proto je chyba pít vodu až ve chvíli, kdy máte žízeň. Doplňovat tekutiny musíte v průběhu celého dne rovnoměrně. Pocit žízně tělo vyvolává ve chvíli, kdy se hustota tělních tekutin zvýší nad bezpečnou hodnotu.

„Zvýšená kyselost organismu je příčinou všech degenerativních nemocí. Když dojde k porušení rovnováhy a organismus začne ukládat kyselost a toxické látky ve vyšší míře, než dokáže vyloučit, pak se objevují nemoci“ - MUDr. Robert O. Young

 

Kvalitní voda s dovážkou až k vám domů nebo do firmy

Hodně jsme studovali a zajímali se o kvalitní vody, které jsou dostupné u nás v České republice. Mluvíme o těch balených, které lze běžně v obchodě koupit. U nás rozhodně vyhrála islandská ledovcová voda Aqua Angels, která je navíc ve vratném skleněném obalu nebo v permanentní kovové láhvi. Ostatně tu jsme si vzali i na naše toulky Toskánskem a provázela nás doslova všude. Tato voda má nízkou mineralizaci, která nezatíží vaše tělo a nastartuje potřebnou hydrataci. Vysoce zásadité pH 8.8 obnovuje rovnováhu a vysoký obsah kyslíku okamžitě revitalizuje. Voda je díky jemnému složení velmi chutná, a navíc si ji můžete objednat přímo k vám domů. Vratné obaly si společnost navíc hned zase odveze.

Vratné obaly a krásný design

Společnost Aqua Angels dbá na kvalitu, praktičnost a ekologičnost svých výrobků, proto skleněné barely převáží v dřevěných bedýnkách, jak tomu bylo v USA již od roku 1898, kdy vznikl systém dodávky vody v pěti-galonových skleněných barelech ke konečnému spotřebiteli. A nebudeme si nic nalhávat, pití ze skleněných obalů prostě chutná nejlépe.

aqua-angels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram