New Balance představuje úplně novou siluetu 574+

New Balance představuje úplně novou siluetu 574+

Jedním z nejslavnějších tenisek New Balance, v bohatém katalogu New Balance je model 574, který dodnes píše svůj vlastní silný příběh.

Model 574, který přišel na trh v roce 1988, prožil již mnoho životů. V roce 2021 dostal módní osvěžení ve spolupráci s módním domem Miu Miu a nedávno byl aktualizován tak, aby splňoval standard Green Leaf značky New Balance - model je vyrobený s podílem recyklovaného obsahu a z kůže pocházející z odpovědnějších zdrojů. Každý model je unikátní díky tomu, že přináší jedinečný pocit z tenisky, ať už se jedná o její tvar nebo materiál. New Balance je ikonický  tím, že neustále hledá inspiraci ve svém bohatém archivu, což umožňuje posouvat se dopředu a zároveň si zachovávat své klasické prvky. Tato unikátnost se podařila s nejnovější siluetou 574, modelem 574+.

Příchod modelu 574+ představuje pro značku vzrušující milník. Poprvé v historii značky New Balance bude v dámském modelu 574 zvýšená mezipodešev.

Řada modelů New Balance již zažila zvýšenou úpravu mezipodešve, jako CT302 a 57/40, ale model 574+ je skutečným příkladem toho, co to znamená, když se minulost setká s budoucností. Vezměme si například název 574+, který přesně vystihuje tento model. Ikonické prvky modelu 574 zůstávají zachovány, například semišový svršek, prémiové materiály, značkové štítky na jazyku a patě. Ve vnitřku boty se projevuje nová energie designu, prostřednictvím vyvýšené mezipodešve podpořené lehkým odpružením z pěny EVA, která zajišťuje větší pohodlí.

Model New Balance 574+ se bude prodávat v několika barevných provedeních, a to v pěti variantách, z nichž si můžete vybrat. Od září bude k dispozici v ikonické šedé, po které budou následovat další základní barevné varianty po zbytek roku.

Od svého debutu v 80. letech minulého století je model 574 spolehlivou teniskou, která se díky své všestrannosti, odolnosti a samozřejmě i dobrému vzhledu těší celosvětovému úspěchu. Model 574, který je celosvětovou stálicí a trvalou součástí šatníku, se nikdy nemusel moc snažit, aby si ho lidé oblíbili.  OG modely uklidňují tradicionalisty, zatímco jejich novější siluety nově pojímají to, co by pár New Balance mohl být v budoucnosti. Vzhledem k tomu, že si model i nadále nachází cestu k nohám stálých
 zákazníků i nováčků, New Balance rozšiřuje svou rodovou linii. Nejnovější dámské boty, New Balance 574+, se stanou okamžitým oblíbeným modelem fanoušků.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram