Nezapomenutelné okamžiky v historii krásy a módy: Kočičí oči Barbry Streisandové

Nezapomenutelné okamžiky v historii krásy a módy: Kočičí oči Barbry Streisandové

Okamžiky, na které nikdy nezapomeneme. Styl a vzhled, který se snažíme napodobit. Tento výčet by byl nekonečný, a přesto někde začneme a postupně vás provedeme stylem hvězdných osobností, který si budeme vždy pamatovat. Pro dnešní článek jsme vybrali dokonalost líčení očí zpěvačky a herečky Barbry Streisandové.

zdroj: pinterest.com

Žijící legenda, americká zpěvačka, hudební skladatelka, divadelní i filmová herečka, politička, aktivistka, filmová producentka i filantrop. Ve svých 78 letech je jednou z nejúspěšnějších komerčních umělkyň v moderní historii, na svém kontě má spoustu cen Emmy, Grammy i několik Zlatých glóbů.

zdroj: pinterest.com

zdroj: pinterest.com

Když se ale vrátíme na její hudební a filmové začátky, nelze si nevšimnout jejího ikonického vzhledu. Extra krátký bob perfektně sčesaný kolem linie uší a výrazná oční linka sahající až za hranici obočí se pro další generace staly inspirací. Velkým potvrzením bylo i to, když herečku Jennifer Aniston stylizovali pro obálku Harper's Bazaar v září 2010 jako Barbru Streisand. A povedlo se jim to opravdu věrohodně. Nakonec tyto dvě krásné herečky jsou médii po mnoho let přirovnávány, protože si jsou velice podobné.

zdroj: Harper's Bazaar

zdroj: Harper's Bazaar

zdroj: pinterest.com

Pro perfektní kočičí oči můžete vyzkoušet jedny z těchto očních linek. Ideální jsou gelové oční linky, ale vystačíte si i s klasickou tužkou na oči. Pokud je moc tuhá, zkuste ji trošku zahřát, aby povolila a dosáhnete tak stejného efektu jako s linkou gelovou. Pokud se vám tužka naopak drolí, uložte ji na chvíli k ledu, aby držela víc pohromadě.

 

Lavere tužka na oči s přírodním složením 79 Kč

 

Oční linka Noir Matte Yves Rocher 259 Kč

Třpytivá linka na oči Rude Cosmetics Gimme Glitter 167 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram