Nikol Moravcová si užila poslední jízdu na snowboardu. Pro svou dceru se ho na delší čas vzdá

Nikol Moravcová si užila poslední jízdu na snowboardu. Pro svou dceru se ho na delší čas vzdá

Česká moderátorka a blogerka Nikol Moravcová si užila dokonalou dovolenou ve Špindlerově Mlýně, kam vyrazila se svým manželem i s půlroční dcerou Violet. Navíc se zde rozhodla pro životní změnu ze snowboardu zpět k lyžím.

Užít si upravené sjezdovky, minimální čekání u lanovek i čerstvě napadený sníh, tomu říkáme dovolená jako z pohádky. Tak ji popsala i česká moderátorka: „Podmínky na ježdění ve Špindlu byly úžasné. Vyrazili jsme s manželem a Violet na sjezdovky v týdnu a vůbec jsme nemuseli řešit žádné fronty. Dokonce nám i napadl čerstvý sníh, takže celá dovča byla bezchybná.“

Ne nadarmo se však říká, že s dětmi se leccos mění a je tomu tak i u Nikol, která se po deseti letech rozhodla vzdát snowboardu s tím, že se vrátí k lyžím, které považuje za bezpečnější.

„Nebylo by na tom nic zvláštního nebýt toho malého človíčka, který tu byl s námi. Každý sjezd dolů jsem měla v hlavě, že musím jet opatrně. Při mojí poslední jízdě z Medvědína po prázdné sjezdovce jsme si řekla, že toho riskování už bylo asi dost. Od příštího roku přejdu na lyže. Kvůli malý, i kvůli sobě. Lepší rozloučení si ale neumím představit,"dodala Nikol s úsměvem, která v sobě láskyplnou maminku rozhodně nezapře.

foto: archiv Nikol Moravcová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram