Nová capsule kolekce od Victoria Beckham je plná šatů inspirovaných minulostí

Nová capsule kolekce od Victoria Beckham je plná šatů inspirovaných minulostí

Návrhářka vybrala do nové kolekce 11 šatů, které celý život nosila a milovala. Historické modely přizpůsobila svým zákaznicím dneška. Capsule kolekce je plná elegantních, ale i svůdných střihů vhodných na celý rok.

Oslava 10. výročí značky

Bývalá popová zpěvačka a úspěšná módní návrhářka dneška se rozhodla vytvořit capsule kolekci plnou vzpomínek.Victoria Beckham slaví 10 let své vlastní značky a chce své zákaznice potěšit 11ti šaty, které se v minulosti nejlépe prodávaly, nejvíce líbily a sama návrhářka je nosila a milovala.Střihy z minulých kolekcí poslouží jako výchozí bod pro produkci.

Několik verzí šatů

Barvy, odstíny a rozmanité detaily v lemech či prošívání budou v nabídce také. Každé šaty budou mít několik verzí. Victoria se soustředí na siluety 70. let i ultra moderní střihy. V nabídce jsou šaty pro denní nošení, příležitostné události i významné akce. Podle látky lze vybírat šaty vhodné k nošení po celý rok. Barevná paleta se skládá hlavně z černé, rudé a tělové. Pro milovníky vzorů je tu i jemný květinový motiv.

Nadčasový model

Návrhářka chce přepracovat historické modely své značky pro moderní a zaneprázdněnou ženu dneška. Jedná se podle jejích slov o nadčasové šaty, které nikdy nevyjdou z módy. Budou se dát mixovat po celé roky a pokaždé budu trendy, slušivé a oslavou ženskosti.Victoria velmi tvrdě pracovala na svém úspěchu a statusu populární návrhářky.Mezi její klienty dnes patří i obě anglické vévodkyně Kate a Meghan nebo žena slavného herce Amal Clooney. Zasloužená oslava výročí je tedy na místě.

Zdroj; vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram