Nová a dostupnější make-up řada Dior Backstage

Nová a dostupnější make-up řada Dior Backstage

Naprosto profesionální a cenově dostupnější. Taková je nová kosmetická řada Dior Backstage, kterou se značka přibližuje vládnoucí instagramové generaci.

Dior se rozhodl rozšířit nabídku kosmetiky o další novou řadu  Dior Backstage. Jde o mladší, živější a stylovější rozšíření  původní řady Dior make-up. Tvářemi této kampaně se proto  staly mladé a krásné modelky Bella Hadid, Chu Wong, Manuela Sanchez a Ruth Bell. Celá kolekce si zakládá na luxusních a profesionálních produktech, což nám značka Dior ukazuje na jednoduchém a elegantním průhledném balení, ve kterém jednoduše vidíme všechny odstíny a také na širokém spektru dostupných odstínů. Ř

adu Bacsktage si již mělo možnost vyzkoušet několik maskérů. Dior totiž produkty této řady líčil své modelky na nedávné přehlídceDior Cruise 2019 a podle creative a image directora Dior Makeup Petera Philipsese jedná o make-up, kterým  Daniel Martin líčil Meghan Markle na její velký svatební den. Dior má v úmyslu, aby tato kosmetická řada byla luxusní, ale také více dostupná pro momentálně vládnoucí instagramovou generaci. Produkty jsou proto v cenové relaciod 970 Kč,což je v porovnání s ostatními produkty značky Dior opravdu příjemná cena. 

Dior Backstage kosmetika

Face and Body Foundation

"Jedná se o můj klíčový produkt. Chtěl jsem dosáhnout 16 různých stupňů intenzity a především 6 podtónů, které dohromady tvoří 40 různých odstínů, díky kterým si zde každá žena najde tón, který vyhovuje její pleti," říká make-up umělec a creative a image director Dior Makeup Peter Philips. Výsledek je přirozený a zářivý, tvořící lehký a hydratující základ a snadno se vrství. Podle intenzity krytí, kterého chcete dosáhnout, se můžete rozhodnout, zda zvolíte pouze jednu kapku pro lehké krytí, či dvě až tři pro střední až silně krycí základ. Všech 40 odstínů je rozděleno podle pododstínů (0 cool/rosy, neutral a warm až po 9 neutral - nejtmavší odstín, který zatím Dior vyvinul). Přestože v řadě převládají odstíny light a medium, většina žen by zde měla mít možnost najít odstín vyhovující pravému tónu své pleti. Dior navíc plánuje rozšiřovat spektrum odstínů v závislosti na zpětné vazbě svých zákazníků. Pokud si nejste jistá, který odstín mezi všemi 40 by mohl být ten váš, Dior vám na svých stránkách nabízí vyhledání odstínu. Nic není ale lepší, než si make-up vyzkoušet naživo. Všechny odstíny jsou dostupné za cenu 1120 Kč. 

Dior Backstage Makeup

Contour Palette

Celá konturovací paletka byla vyvinuta ve spolupráci s Bellou Hadid. "Ona je mistr konturování. Toto jsou přesně odstíny, které nejraději používá. Před dvěma lety jsme vydali konturovací tužku, kterou si Bella zamilovala a podle té jsme vytvořili i tuto paletku,"  říká Peter Philips. Paletka je dostupná ve  dvou matných a dvou třpytivých variantách. Sehnat ji můžete za 1350 Kč. 

Dior Bacsktage konturovací paletka

Eye palette

Paletka očních stínů je možná nejpromyšlenější produkt celé řady právě proto, že první odstín paletky je zároveň i světlou bází, na které jsou ostatní odstíny vidět výrazně lépe. Paletka je dostupná ve dvou odstínechwarm a cool, z nichž každá obsahuje osm pigmentovaných očních stínů a jednu krémovou bázi pod oční stíny. Dostupná je za 1490 Kč.

Dior Backstage oční stíny

Lip palette

Pokud si zakládáte na rtech, určitě vás potěší paletka rtěnek. Najdete zde tři odstíny lehkých rtěnek, tři saténové odstíny a tři matné. Všechny barvy se pohybují spíše v neutrálním růžovém či hnědém spektru. K paletce je možné si dokoupit štěteček pro aplikaci, avšak skvělého efektu je možné dosáhnout i při nanesení prstem. Tuto paletku můžete najít v obchodech za 1490 Kč.

Dior Backstage Paletka na rty

allure.com, harpersbazaar.com, dior.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram