Nová kampaň značky Victoria’s Secret sází na krajku i satén

Nová kampaň značky Victoria’s Secret sází na krajku i satén

Spodní prádlo, krajka a satén v této spolupráci rozhodně na chvíli zastaví veškeré vaše myšlenky. Jak by taky ne, andílek značky Victoria’s Secret Grace Elizabeth představila půvabné a zároveň velmi přitažlivé kalhotky, body a košilky.

Internetový prodejce spodního prádla For Love & Lemons se spojil s oblíbenou značkou Victoria’s Secret a společně vytvořili kolaboraci, která přináší užitek pro všechny. Obě společnosti si slibují zvýšený zájem o jednotlivé kousky a pro nás to znamená další perfektní představu o tom, jak by mohlo naše spodní prádlo vypadat.

Modelku Grace Elizabeth na fotkách kampaně zachytil fotograf Zoey Grossman v barevné paletě spodního prádla od purpurové, přes růžovou až po slonovinovou. Nechybí ani klasická černá, která umocní důležitost dané situace, kdy prádlo budete chtít partnerovi ukázat. Krajka i satén v kombinaci s barevnými květinovými detaily i s průhledným materiálem nás zaujaly ze všeho nejvíce. Za pozornost rozhodně také stojí kalhotky vykrojené do písmene V i saténový župánek.

forloveandlemons.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram