Nová metalická kolekce Robot značky FOLBEUR plná lesku a záře

Nová metalická kolekce Robot značky FOLBEUR plná lesku a záře

Záře slunce, třpyt měsíce, nebo romantika červánků. Nová kolekce Robot české značky kožených doplňků FOLBEUR vás zve až ke hvězdám. Právem očekávejte víc. Víc lesku, víc možností, víc odvahy.

foto: se svolením Folbeur

Kolekce Robot posouvá hranice. Tři nové metalické barvy SOLE, LUNA, ROSSO jsou určené k nošení dle odvahy majitelky. Snoubí v sobě chlad i teplo drahých kovů a minimalistický design, který svou nahotou činí kabelky univerzální. Stávají se určujícím prvkem a zbavují nerozhodnosti, co si obléci. Proměňují se ve šperk, jenž lze nosit kdykoliv. Ve větším formátu kabelky Macaron Grand či menším Macaron Petit.

Univerzálnost, touha objevovat nové beze strachu z pokroku a techniky a možnost vynikat, to vše se propisuje do designu a zpracování kolekce Robot. Každá barva a velikost kabelky je nositelem fascinace. Dotek slunce a jeho mocnou sílu najdete v barvě SOLE, která určuje dění a strhává pozornost. Bezesporu jedno z našich já čas od času zatouží vládnout. Barva LUNA v sobě skrývá tajemství jako sám měsíc. Co víc než tajemství nás dokáže magicky přitahovat. Touha odkrývat a objevovat se odráží i v našem nitru. Jemnost a romantiku, kterou nabízí západ a východ slunce, nese barva ROSSO. Přináší něžnost a krásu, z níž nelze spustit zrak.

foto: se svolením Folbeur

Tvar větší kabelky Macaron Grand se nemění, ale u její menší sestry Macaron Petit došlo ke změně. Zakladatelka značky a návrhářka modelů Markéta Folberová chtěla, aby se Macaron Petit mohla během chvíle stát skvostným doplňkem na večer. Tím, že umístila poutka na popruh dovnitř kabelky, po jeho odejmutí nejsou vidět a z cross body kabelky se stává elegantní psaníčko. Díky tomu se kabelka Macaron Petit hodí i k velké večerní. Chcete ještě víc? Změňte popruh za řetízkový a vytvořte další zcela nový look kabelky.

Kabelky z kolekce Robot plní úkoly přesně tak, jak si jejich nositelka přeje.

foto: se svolením Folbeur

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram