Nová valentýnská kolekce značky Savage x Fenty v hlavní roli s Rihannou

Nová valentýnská kolekce značky Savage x Fenty v hlavní roli s Rihannou

Valentýn se blíží a zpěvačka Rihanna odtajnila se svým týmem novou lingerie kampaň s názvem Fenty x Valentyne's Day. Dominantní barvou spodního prádla byla samozřejmě červená ve všech svých podobách. 

Zdroj: Fashiongonerogue.com

Barbadoská zpěvačka se již několik let nevěnuje pouze hudbě. Mnohem více jí začalo zajímat navrhování spodního prádla pro svou značku Savage x Fenty nebo vymýšlení nových produktů pro kosmetickou řadu Fenty Beauty. Nejnovější valentýnská kolekce spodního prádla v sobě snoubí prvky romantiky a hravosti. Fotografem kolekce byl Dennis Leupold, který s Rihannou již v minulosti mnohokrát fotil. Zpěvačka a její tým se také spojili s kolážistkou Labyrinth of Collages, aby místo klasických fotografií vznikly zajímavé koláže. 

Ve valentýnské kolekci Savage x Fenty, která je již dostupná na jejich oficiálních webových stránkách, nechybí průsvitné ani klasické podprsenky, podvazkové pásy, kalhotky nebo latexové punčochy a rukavice. Vše v červené barvě samozřejmě. V kombinaci s retro účesem a líčením působí fotografie dojmem, jako kdybychom se vrátili zpět do padesátých let minulého století