Nový DOVE SUCHÝ ŠAMPON – Pro krásné vlasy plné objemu vždy a všude

Nový DOVE SUCHÝ ŠAMPON – Pro krásné vlasy plné objemu vždy a všude

Jeho aplikace není vůbec náročná, šampon stačí jen nasprejovat k vlasovým kořínkům, lehce vmasírovat, aby šampon absorboval přebytečný maz a učesat jako obvykle. 

Každý den nás ženy čeká „zásadní“ rozhodnutí – vlasy umýt či neumýt? Když se rozhodneme pro ANO, budou vypadat svěže a krásně, jenže ne vždycky na tento proces trvající desítky minut máme čas (zvláště ty z nás, jejichž hříva sahá do poloviny zad a dále). Příliš časté mytí a následná úprava vlasů jim navíc může i uškodit, a pokud naši kštici zdobí přeliv či barva, rychleji si ji vymyjeme, stejně tak jako drahé masky a přípravky, které nám do vlasů aplikovala kadeřnice. Na druhou stranu se zplihlými, nevzhledně vypadajícími vlasy se necítíme vůbec dobře a to také není to pravé ořechové.

Značka Dove proto přichází s revoluční novinkou, díky které budou vaše vlasy svěží a revitalizované během několika minut. Dove Suchý šampon osvěžuje vlasy bez jediné kapky vody a navíc jim dodá viditelný objem. Jeho aplikace není vůbec náročná, šampon stačí jen nasprejovat k vlasovým kořínkům, lehce vmasírovat, aby šampon absorboval přebytečný maz a učesat jako obvykle. Více se dozvíte na

 

Tip pro snadný styling
Pokud nemáte čas si umýt vlasy, použijte Dove suchý šampon. Vlasy budou krásné jako po umytí, objemnější a lépe stylingově upravitelné. Jelikož Dove suchý šampon vlasy nezatěžuje, jeho použitím vytvoříte zcela přirozený a svěží look.  

 

DOVE SUCHÝ ŠAMPON 200 ml
Viditelně revitalizuje vlasy mezi jednotlivými mytími. Absorbuje přebytečný maz a zanechá tak vlasy krásné, a s viditelným objemem!
Nezávazně doporučená spotřebitelská cena: 129,90 Kč

 

Zdroj:emcgroup.cz, dave.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram