Nový projekt Mary Kay

Nový projekt Mary Kay

Kosmetická společnost Mary Kay přináší radost i maminkám s dětmi a mateřským školkám. A na pomoc si bere tučňáky MiKiho a KiMi!

Mary Kay a její maskoti a patroni charitativních aktivit, MiKi a jeho kamarádka KiMi, zahajují novou soutěž zaměřenou na mateřské školky a centra. Vyhrát v ní ale mohou i paní učitelky a děti, které do školek a center chodí. Co pro výhru budete muset udělat?

Mateřská školka nebo centrum vyrobí vlastního tučňáka KiMi, MiKiho kamarádku, a vyfotí se s ní. Na vlastní tvorbu mají děti ještě spoustu času - soutěž poběží do 15. května tohoto roku a je zaměřena na oblast České a Slovenské republiky. Pokud porota z Mary Kay vybere právě tu fotografii, kterou jste jako mateřská školka či centrum poslali, můžete vyhrát finanční odměnu až ve výši 30 tisíc Kč, MiKiho balíčky pro děti, kosmetické balíčky pro paní učitelky a i maminky si přijdou na své. Mary Kay jim poskytne kosmetické poradenství. Více informací o tom, jak se do soutěže přihlásit, najdete na oficiálních stránkách Mary Kay.

Foto: Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram