Nude paletky očních stínů, které se dají nosit každý den

Nude paletky očních stínů, které se dají nosit každý den

Každá úprava našeho vzhledu před prací, před schůzkou, kávou s kamarádkou nebo prostě před vyražením si ven, už je jasná - vlasy, outfit a make-up. Zkuste do této denní rutiny zahrnout i nude paletky očních stínů.

My ženy, které se rády upravujeme, máme svou rutinní záležitost zmáklou. Vždy jsou však nějaké rezervy, ve kterých se můžeme zlepšit. Nyní se zaměříme na oči, konkrétněji na oční stíny, tzv. NUDE paletky. Pro dokonalý vzhled jsou důležité i malé detaily, které za každou cenu nemusí být výrazné. V mnoha případech právě naopak. Ne každá žena holduje očním stínům, protože si pod tímto pojmem představí cosi velice barevného, nehodícího se do všedního života. A ano, čeho je příliš, toho moc škodí. Každopádně pro denní make-up i paletky očních stínů můžou bezvadně posloužit a dolatit vaše denní líčení k dokonalosti.

NUDE Paletky - Co jsou zač? 

Neutrální barvy, které tyto paletky obsahují, působí velice osobitě. Jak ve výčtu barev, tak i jeho efekt neoplývá nudou, jak může pro některé lehce vycházet z názvu.

Naked Urban Decay

Naprosto revolučně tento druh luxusních, blogerkami oblíbených a jeden z nejvíce používaných očních stínů uvedla na trh americká firma Urban Decay, kterou zastřešuje všemi známý L'Oréal. Proto, pokud toužíte po celodenním spolehlivém make-upu, neváhejte a zkuste vy samy. Naked palette se nabízí v různých provedeních, které jsou vždy označené číslovkou. Podle tónu pleti nebo typu líčení si i vy vyberete tu svou pravou.

The NUDE

I u jiných, finančně dostupnějších značek, najdete tyto božské stíny. Za zkoušku stojí například od Catrice The Nude Blossom, jsou sice mastnější, ale nepráší, což je u nanášení velice důležité. Další kosmetická značka The Maybelline nabízí The Nudes, které na paletce stínů mají sice větší kontrast než při nanášení, ale nabízejí poměrně širokou škálu barev včetně hodící se bílé. Vyzkoušejte samy, které vám vyhovují nejvíce. Není kosmetická taštička kosmetickou taštičkou, pokud v ní ještě nemáte i vy své NUDE palette.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram