Oblékněte se podle Audrey

Oblékněte se podle Audrey

Velké temné pronikavé oči, ve kterých se utopil nejeden muž, jemná dokonalá pleť, štíhlá postava, éterická bytost. Řeč je o Audrey Hepburn, ženě s velkým Ž.

Audrey Hepburn byla uznávaná žena nejen vzhledem k jejímu hereckému talentu, ale také díky jejímu stylu. Její módní osobnost byla dokonale podtržena modely od jejího doživotního stylisty a přítele Huberta de Givenchy. Audrey právem patří k módním ikonám a ženy se i v současné době od této velké hvězdy stále inspirují. Pohled na ní zkrátka nikdy neomrzí.

Inspirujte se i vy! Outfit do práce, na rande nebo na večírek? Žádný problém! S těmito modely budete „šik“ za každé situace.

Do práce stylově, ale pohodlně

Zima. Sychravé počasí, mlha, šero, několik dní žádné sluníčko, vstávání za tmy. Komu by se v tomhle počasí chtělo vytvářet nějaké parády do práce, že? Hlavně, aby nám bylo teplo a přišly jsme včas. Ale co si to udělat hezčí a obléknout se nejen teple, pohodlně ale zároveň žensky a elegantně? Vsaďte na teplé rolákové šaty v midi délce a dlouhý kabát. Doplňte outfit kotníčkovými kozačkami s crossbody kabelkou. A nezapomeňte na černé punčošky! U kolegů jednoznačně sklidíte úspěch.

Kabát Tommy Hilfiger Belle Long 6 649 Kč Šaty Tommy Hilfiger Tarah 4 399 Kč  /  Kabelka Michael Kors 3 449 Kč  /  Kotníková obuv Tommy Hilfiger 4 239 Kč

 

Na rande

Svatý Valentýn už klepe na dveře. Čeká vás večeře s vaším přítelem nebo nové rande? V červeno-černé kombinaci budete neodolatelná. Ne nadarmo se říká, že červená barva dodává energii, ale také zvyšuje sexuální přitažlivost. Ale abychom předešly vulgárnímu vjemu, sáhněte po plisované sukni v délce lehce pod kolena. K sukni zvolte černou blůzku z lehkého materiálu a celkový outfit dolaďte kotníčkovými kozačky na podpatku s malým psaníčkem nebo crossbody kabelkou. Tento výraznější outfit si žádá lehčí líčení, tak to dámy nepřežeňte a užijte si večer plný vášně a romantiky.

Černá halenka s kapsou 699 Kč / Červená sukně Pinko 5 850 Kč  /  Kabelka Silvian Heach 1 499 Kč  / Nízké kozačky Guess Jeans 3 199 Kč

 

Spontánní setkání s kamarády

Je tu i Marek a Anežka, tak přijď, za půl hodiny tě čekáme!“ Máte plno povinností, ale kamarádi vás chtějí vytáhnout z každodenní rutiny? Co si vzít na sebe, když zrovna nemáte dostatek času? Huňatý svetr, boyfriendy a pohodlné kotníkové boty budou tou správnou volbou. Dolaďte outfit alespoň jedním zajímavým doplňkem, třeba výrazným páskem.

Červený svetr se stojáčkem 749 Kč  /  Modré džíny s vysokým pasem 3 709 Kč  / Tmavě hnědý kožený pásek Elega 1 429 Kč  / Kotníkové kozačky Tamaris 1 399 Kč

 

Divoký pátek

Na párty chodíme po většinou v pátek. Chceme si ten konec pracovního týdne užít a konečně se uvolnit. A co si budeme povídat, s přibývajícím věkem jsou ty kocoviny čím dál tím náročnější, takže máme alespoň víkend na to, je pořádně vyležet. Co si ale vzít na sebe, když se venkovní teploty pohybují kolem 0 °C? Džíny, ty ne, ty nosím celý týden. Šaty? V těch mi bude zima. Co takhle overal s dlouhým rukávem? Nejen, že neprochladnete, ale budete elegantní a sexy. Pokud chcete být zatraceně sexy kočkou, vsaďte na podpatky, ať už s otevřenou špičkou nebo uzavřenou. K overalu se budou hodit obojí a nožky se vám opticky prodlouží. Pokud neholdujete vysokým podpatkům, vezměte si balerínky na malém širokém podpatku. Pokud volíte overal v jednotné černé barvě, rozsviťte model divokou kabelkou se zvířecím vzorem. Ještě kabát a vzhůru do víru velkoměsta!

Černý overal Mango 1 599 Kč  /  Baleríny Marco Tozzi 749 Kč  /  Kabelka Mango Carey 1 299 Kč

 

Víkend po svém

Chcete být o víkendu jen sama (se) sebou? Proč ne! Volné pruhované triko s výšivkou animované postavičky, pohodlné zkrácené kalhoty s vysokým pasem, bílé kecky. Tomu říkám víkendový outfit.

Černo-bílé pruhované tričko 1 679 Kč  /  Černé zkrácené kalhoty s vysokým pasem 1 349 Kč  / Modro-bílé tenisky 649 Kč

 

Zdroj: zoot.cz; bibloo.cz; answear.cz; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram