Oblíbená dánská značka současnosti Saks Potts se těší velké oblibě u slavných žen

Oblíbená dánská značka současnosti Saks Potts se těší velké oblibě u slavných žen

Skandinávské duo návrhářek tvoří neobvykle barevné kožichy a kabáty. Explozi duhy na kožešinách, ale i elastických modelech, milují světové hvězdy mezi modelkami i zpěvačkami. 

Dvě návrhářky z Copenhagenu

Dánská značka Saks Potts pochází z Copenhagenu a vznikla v roce 2013. Dvě nejlepší kamarádky a zároveň návrhářky Cathrine Saks a Barbara Potts si založily vlastní módní značku, která v současnosti patří mezi nejoblíbenější mezi slavnými osobnostmi. Luxusní značka se proslavila kabátky a baloňáky, které mají detaily a lemy z pravé kožešiny. Dalšími designovými a zároveň enigmatickými oděvy jsou pravé kožichy, které jsou k dostání ve všech barvách duhy.

Celebrity milují výrazné kožichy

Obě návrhářky se dostaly do hledáčků médií po tom, co jejich oděvy začaly nosit známé ženy. Modelky, zpěvačky i herečky si začaly oblékat excentrické kožichy a kabátky ve výrazných barvách. Top modelka Kendall Jenner si oblékla zelený kabát s kožešinovým lemem na jízdu na kole. Zpěvačka Cardi B nosí momentálně jen Saks Potts. Modelka jako Gigi Hadid nosí pestrý kožíšek denně třeba s džínsy. Kromě kožichů jsou v kolekci i barevné, výrazné a vzorované elastické modely jako overal v neonově žluté barvě, který oblékla modelka Emila Ratajkowski.

Slušný život lišek i norků

Oblíbená skandinávská značka vysvětluje na svých webových stránkách, že kožich je součástí životního cyklu jako přírodní materiál, a tudíž po jeho donošení se recykluje a samovolně rozpadne. Návrhářky garantují, že se žádná zvířata nepěstují ani nekupují z nevyhovujících podmínek, ale že nákup kožešiny prochází mnoho certifikovaných kontrol. Spolupracují také s garančním odborem Welfur zaručující v Evropě správné podmínky pro život zvířat. Přísné kontroly a lidský přístup ke zvířecím tvorům je zaručen. Celebrity tak propagují a nosí dánskou značku s důvěrou a jistotou.

Zdroj; pinterest.com, sakspotts.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram