Obří dárková kazeta World Of Color od Elizabeth Arden vám vyrazí dech!

Obří dárková kazeta World Of Color od Elizabeth Arden vám vyrazí dech!

Rozzářené oči plné neutuchajícího nadšení čekají na všechny, kteří objeví nálož kvalitní kosmetiky Elizabeth Arden v jejich ohromující dárkové kazetě World Of Color.

Řekněte, znáte ženu, která by nemilovala kosmetiku? Mladou beauty blogerku, maminku na mateřské i zralou dámu – všechny zajisté potěší balík dekorativní kosmetiky, se kterou mohou popustit uzdu své fantazie. 

Žádné miniatury, ale produkty standardní velikosti

Podtrhnout svůj přirozený půvab a vypadat skvěle každý den. Stylová a opravdu prostorná kosmetická taška s trendy přívěskem obsahuje vše pro vytvoření jemného každodenního make-upu i výrazného večerního líčení. Monstrózní a všestranná dárková sada dekorativní kosmetiky Elizabeth Arden World Of Color obsahuje 12 produktů + sadu 3 kosmetických štětců, díky nimž vytvoříte nepřeberné množství looků. Jednoznačně HIT poslední doby, pokud si aktuálně lámete hlavu při výběru dárku pro milovnici kosmetiky.

Co přesně ukrývá rudá kosmetická sada?

Pojďme si společně ve zkratce představit jednotlivé kousky, které na vás čekají v dárkové kazetěElizabeth Arden World Of Color. S božskou objemovou řasenkou  Elizabeth Arden Grand Entrance s unikátním mírně zahnutým kartáčkem nalíčíte a dodáte objem i těm nejkratším řasám. Wau efekt očí ještě více zdůrazníte s paletkou 16 matných očních stínů se zrcátkem Elizabeth Arden Eye Shadows plnou univerzálních zemitých odstínů, které využijete pro širokou škálu trendy looků pro každou příležitost. Nepostradatelnou součástí je i černá tužka na oči Elizabeth Arden Eye Pencil v odstínu Smokey Black, která perfektně definuje a zvýrazní smyslný pohled vašich očí.

Konturovací paletka s praktickým zrcátkem na cesty obsahuje 2 odstíny tvářenky a rozjasňující pudr. A jdeme na rty! Bezchybný vzhled jim po celý den dodají hned 4 luxusní odstíny sametově hebkých rtěnek Elizabeth Arden Lipstick. Ke všem odstínům rtěnek pak sedí univerzální Naturel odstín tužky na rty Elizabeth Arden Lip Pencil, která je také součástí sady World Of Color.

2 lesky na rty se třpytkami vás nadchnou nejen svou jemnou, nelepivou texturou, ale i oslňujícím leskem a decentní pigmentací. Odstranění make-upu je pak hračkou s dvoufázovým odličovačem očí a rtů Elizabeth Arden All Gone Eye and Lip Makeup Remover, který je jediným produktem v sadě, který je v menším 30 ml balení (běžné je 100 ml). Poslední tečkou je pak sada 3 kosmetických štětců od Elizabeth Arden. Taková sada dekorativní kosmetiky vykouzlí zářivý úsměv na tváři snad každé ženě!

Zdoj: parfemy-elnino.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram