Oční sérum šetrné k člověku i přírodě si teď vaše pleť zaslouží dvojnásob

Oční sérum šetrné k člověku i přírodě si teď vaše pleť zaslouží dvojnásob

Čas, který teď máme navíc, můžeme perfektně využít k tomu, abychom své pleti, zejména pak očím, dopřáli maximální péči. Vyzkoušejte novinku Inlight Bio oční sérum Supreme, je to takový malý drahokam.

Když jsou naše oči unavené, ovlivní to celkový výraz v obličeji, a právě oči jsou oknem do naší duše, proto o ně musíme pečovat. A aby naše oči stále jiskřily, navzdory věku a hektické době, potřebují unikátní péči.

Zakladatel značky Inlight, MUDr. Mariano Spiezia, vytvořil v laboratořích v Cornwallu společně se svým týmem oční sérum Supreme. Za výrobou stojí dvouletý výzkum, který dal vzniknout dokonalé souhře energie a síle květin, vzácných olejů a drahokamů a které viditelně zjemní, vypne a projasní citlivou pokožku kolem očí.

Každá kapka víceúčelového Ingliht Bio očního séra Supreme dodá vaší pokožce intenzivní vyživující a omlazující pohlazení.

Exkluzivní, hedvábně jemná textura je bohatá na opunciový olej, který je na poli přírodní kosmetiky považován za jednoho z nejlepších bojovníků proti stárnutí pokožky a tvorbě vrásek. V luxusní anti-age kompozici nechybí ani prvotřídní arganový olej, okvětní lístky růží, spirulina a další vzácné ingredience. Komplexní působení očního séra korunují speciálně energeticky upravené drahokamy: Rubín (král drahokamů, umocňuje sílu lásky), safír (kámen hvězd, přispívá k uvědomění sebe sama) a zirkon (kapka světla, pomáhá věci vidět jasně).

„Každý atom ve vesmíru vibruje svou vlastní frekvencí, včetně atomů pokožky. Tyto tři drobné drahokamy budou delikátně působit na obnovení a zvýšení vlastní frekvence vaší pleti,“ říká dr. Spiezia, který drahokamy osobně a s láskou připravuje. Po vypotřebování séra lze drahokamy z lahvičky vyjmout a uschovat, jejich účinnost totiž s časem neklesá.

Vegan friendly složení očního séra je bohaté na živiny, antioxidanty a vitamín E, kartone, skvalen a esenciální mastné kyseliny. Sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Samozřejmostí je absence parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, vody, syntetických vůní a dalších potenciálně rizikových látek. Inlight Bio oční sérum Supreme má ekologické balení… Zkrátka 100% BIO, šetrné k člověku i přírodě.

biorganica.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram