Odhaleno! Jaké módní úchylky vedou u nás v redakci?

Odhaleno! Jaké módní úchylky vedou u nás v redakci?

Každá žena má slabost pro něco jiného. Leckdy to přeroste až v posedlost. Kupujeme nepotřebné věci jen proto, že nám dělá radost je vlastnit. Jaká je vaše módní úchylka?

Ruku na srdce dámy. Každá z nás má slabost k určitým módním věcem. Ačkoliv jsou to boty na jehlovém podpatku, které vůbec nenosíme a jen nám dělá laskavé potěšení se na ně dívat a mít ten zatraceně dobrý pocit, že je vlastníme, anebo řadíme oblečení podle barev. V jemném podání je to slabost pro estetiku, v tom realističtějším pohledu se bavíme o módních úchylkách a zvrácenostech. Tak schválně, jak jsme na tom v redakci? To vám odhalíme v následujících řádcích.

Kristý

Moje módní úchylka by se mohla jmenovat „Na každý den jiný batoh“. Protože hodně cestuji, a i když si všude beru kabelku, abych dělala větší parádu, většinu dne mám na zádech batoh. Střídám je pravidelněji než boty a můžu si vybrat z několika značek, druhů i barev. Mé nejoblíbenější značky jsou Rains a Nordace.

Janča

Módní úchylka? Ano, přiznávám, jsou to jednoznačně boty. A rozhodně mi nejde o to, abych mohla všechny vynosit, ale o to, abych je mohla vlastnit! Čemuž tak úplně nerozumí moje drahá polovička, ale hlavně, že si rozumíme my dámy, že? Botník neustále rozšiřujeme a přitom pořád nestačí. No ale uznejte, které ženě by se nelíbilo mít botník jako Carrie Bradshaw?

Žanda

S kolegyní Jančou jsme na tom dost podobně, abych se přiznala. Mám minimálně troje lodičky, které mám pouze jen tak pro radost a lahodící mému oku. Myslím, že jsem tak trochu „profesně deformovaná“ kvůli modelingu a vlastním různé doplňky a oblečení jen proto, abych měla krásnou fotku. Přiznávám to bez mučení. Ach, jak osvobozující pocit! Ale na čem opravdu ujíždím, jsou designové papírové kapesníčky. Vždy musí ladit v mém pokoji a mít perfektní krabičku. Kapesníčky dokážu leckdy vybírat v drogerii i 15 minut. Nejsme někdy opravdu šílené a posedlé?

Renča

Moje módní úchylka se týká bytového designu, konkrétně ložnice. Řeč je o posteli. Vsadím ruku do ohně, že většina z vás má ve svém nočním útočišti něco, co je pro nás osobně hodnotné a vůbec to nezapadá do konceptu designu či klasických plyšových maličkostí. A právě zde se ukrývá i moje designová úchylka. Jako vášnivá rybářka miluji svět nejen nad vodou, ale hlavně pod ní. Když jsem objevila tyto speciální polštáře ve tvaru ryb, které najdete v našich českých vodách, byla jsem nadšená. Dnes si nedokážu představit spánek bez toho, aby se mi na peřině líně povaloval candát a pod hlavou mě nehřál sumec. Naštěstí jsou naše vody nepřebernou studnicí různých druhů, a proto je z čeho vybírat. Polštáře jsou naprosto dokonalé, ručně dělané, krásně barevné a do detailů promyšlené. Většinu ryb dokonce dostanete v několika velikostech -  menší, střední i velké. Vyrábí je značka Gaby a zakoupíte je na všech větších rybářských e-shopech. Na svoje rybí polštáře prostě nedám dopustit, a ačkoliv se to nemusí zdát, možná se i tato úchylka časem stane módním trendem. Mezi námi rybáři to má určitě potenciál.

Peťa

Mojí módní úchylkou jsou kameny. Máme je v domácnosti snad všude. U televize, počítače, u kytky v koupelně i na umyvadle. Často si je naberu do ruky a jen tak si je promnu v ruce. Už i přátelé vědí jak na mě, a proto mi z dovolených vozí kamínky, šutry i oblázky. Mám z nich vždy obrovskou radost. 

Iwi

Momentálně si zařizuji nový byt a dekorativní doplňky hrají na celkovém výsledku velkou roli. Nedokážu si tedy, především obývací pokoj, představit bez vhodně vybrané deky a svíček, ladící s atmosférou celého pokoje. 

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram