Olivia Palermo a její nová dámská kolekce

Olivia Palermo a její nová dámská kolekce

Elegance, styl a smysl pro detail - to je Olivia Palermo. Pokud byste se chtěla oblékat právě jako ona, pak máme dobrou zprávu. Začátkem příštího roku bude mít svou vlastní kolekci. Jak my se těšíme.

Modelka, blogerka a vůbec jedna z nejstylovějších žen světa, Olivia Palermo, oznámila, že během února 2020 spatří světlo světa její vlastní módní kolekce. Hurá! Takže pokud i vy jste fanouškem Olivie Palermo, věříme, že se máme na co těšit.

Celá kolekce bude obsahovat celkem 52 kousků, včetně kožených modelů či hedvábných halenek. Součástí budou také elegantní šaty, sukně, tvídové kostýmy, bílé košile tolik typické pro Olivii nebo boty. Nové modely pak budou přibývat v průběhu každých šest až osm týdnů. Podle Olivie by se nemělo jednat o "módní výstřelky", ale vždy bude celá kolekce ve vzájemné harmonii a vše bude ladit tak, aby se dalo oblečení mezi sebou jednoduše kombinovat. 

 „Unikátní styl člověka je úzce spjat s jeho osobností a přesně o tom je tato kolekce, “ říká Olivia Palermo. 

V minulosti byla jako návrhářka při zrodu několika módních kolekcí, ať už se jednalo o modely pro Nordstrom, Karl Lagerfeld či Banana Republic, což jí bylo velkým přínosem a vzděláním v této oblasti. Nad vlastní kolekcí přemýšlela několik let a po vybudování vlastního interního týmu se pustila do realizace. Největší inspirací jí byli lidé, se kterými se setkává na svých cestách a kteří ji dennodenně obklopují. Svou lásku pro módu, design a eleganci tak zhmotnila do své kolekce.

Kolekce Olivia Palermo bude k dispozici od února 2020 na stránkách modelky.

pinterest.com, fashionmagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram