Oscar de la Renta zůstává se svými svatebními šaty 2017 stále stejný

Oscar de la Renta zůstává se svými svatebními šaty 2017 stále stejný

Patří k módním domům, od kterých mnoho očekáváme a často také mnoho dostáváme. I přestože jeho Bridal kolekce 2017 není ničím nová, je přesně taková, jakou ji nevěsty potřebují. 

Osobitá, jedinečná a přizpůsobivá. Však to byl také záměr Petera Coppinga, když 23 modelů svatebních šatů pro jaro 2017 tvořil. Protože každá žena má jiné chutě a rozhodně je všechny nejde obléct do jedněch svatebních šatů. Byť hlavní trend následující svatební sezony udává střídmost a střihy bez princeznovských buclatých sukní, Oscar de la Renta si z toho nic nedělá. V jeho kolekci jich najdete hned několik. Může si to ovšem dovolit, protože co řeknou módní trendy, neznamená, že se okamžitě líbí všem ženám po celém světě. 

Copping se snažil skloubit diktát módních trendů spolu s tradicí širokých sukní a výsledkem jsou poutavé modely s korzetovým vrškem obepnuté až do výšky kolen, od níž se rozšiřují a přibírají další vrstvu látek, aby vytvořily honosnější dojem. Na šaty byly použity obvyklé materiály, které se vyznačují luxusním vzhledem, ovšem také jistou odolností, protože je jasné, že za takový jeden svatební den dostanou pěkně zabrat. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram