Oslavy 130. výročí značky Bvlagi vrcholí otevřením nového vlajkového obchodu v Římě

Oslavy 130. výročí značky Bvlagi vrcholí otevřením nového vlajkového obchodu v Římě

Bvlgari letos slaví 130 let od svého založení otevřením nového vlajkového obchodu, novou kolekcí hodinek i jedinečnými kousky šperkařského couture a krátkým filmem z dílny Paola Sorrentina.

Když Siotirio Bulgari, zakladatel Italské značky Bvlgari, otevřel roku 1884 svůj první obchod, jistě netušil, že se právě jeho šperky stanou tak oblíbenými klenoty, po kterých v roce 2014 každý prahne víc než kdy jindy. Řádně oslavit 130. jubileum od založení značky vyrábějící malá šperkařská umělecká díla brilantního provedení rozhodně stojí za to!

Ke 130. jubileu byly představeny nádherné limitované kolekce, mezi nimiž najdeme například kultovní hodinky Serpenti ve třech drahých verzích, nadčasový prsten B.zero1k, symbolizující věčnou obnovu a novou kolekci dámských hodinek LVCEA, vzdávajících poctu slunečním hodinám.

Bvlgari samozřejmě slaví již od jara, ale až nyní oslavy skutečně vrcholí a to slavnostním otevřením nového vlajkového obchodu v Římě, jehož součástí je výstavní galerie sledující životní příběh značky, kde jsou k vidění také jedinečné kousky, historické poklady jednotlivých kolekcí. Nový exkluzivní prostor je dílem architekta Petera Marina a nachází se v prvním patře historického domu v ulici Via Condotti 10.