Osmany Laffita Eyewear 2015

Osmany Laffita Eyewear 2015

Osmany Laffita nás stále překvapuje svou originální tvorbou, která vždy zasahuje široké spektrum. Tentokrát nás zaujala nejnovější kolekce slunečních brýlí pro rok 2015.

Nošení slunečních brýlí už dávno není pouze letním trendem. Tento praktický módní doplněk se čím dál častěji stává běžnou součástí outfitu i mimo hlavní sezónu a to i díky neblahým vlivům slunečního záření po celý kalendářní rok. Proto nad celoročním užíváním brýlí neváhejte a dejte jim zelenou!

Povel vpřed slunečním brýlím nyní dává i známý kubánský módní návrhář, žijící a působící v Česku Osmany Laffita, který svou tvorbou budí pozornost nejen v tuzemsku, ale své kolekce předvádí například i na vyhlášených dnech módy v New Yorku, Paříži či Miami.

Naši pozornost Osmany Laffita nyní zaujal svou aktuální kolekcí slunečních brýlí pro rok 2015, kterou mohli vášniví cestovatelé a turisti zčásti zahlédnout i na palubách letadel letecké společnosti Travel Service. Pokud se vám ale nepoštěstilo, pak nezoufejte. Připravili jsme pro vás malou ochutnávku z originální tvorby OL, kterou si každý z vás už nyní může pořídit, přibližně od 890 korun.

 

 

Nenechte se oslňovat, ale oslňujte! K tomu vám budou věrným pomocníkem ručně vyrobené a specialisty z dílny Osmany Laffita navržené brýle tak, aby vám nabídly co nejvyšší kvalitu a zajistily perfektní fit v jakoukoli roční dobu. Součástí aktuální kolekce jsou ale i dioptrické brýle, takže vás charismatický návrhář bude doprovázet po celý den, všude kam se jen podíváte.

 

Zdroj: Osmany Laffita, Mr.Gain

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram