Outfity na první školní den

Outfity na první školní den

Hola hola, škola volá! Za pár dní už budou někteří z vás sedět v lavicích a vzpomínat na krásné léto. S přicházejícím začátkem školního roku pak vyvstává otázka, co na sebe?

zdroj: pexels.com

Léto pomalu končí a vy už přemýšlíte, co na sebe do školních lavic? Slavnostní oblečení se první školní den už nenosí, mladí raději ukazují svoji osobnost a styl, který chtějí předvést. Ideální outfit, díky kterému první školní den zazářítem, musí stát za to! Pokud už nemáte čas na nákupy, pak vsaďte na klasické looky, které nikdy nezklamou.

Pro dívky a ženy

Klasika, která nikdy nezklame

Nevíte, co na sebe, a nechcete nad tím strávit půl dne? Pak sáhněte po klasice, díky které budete vypadat skvěle za každé situace. Tílko, kalhoty nebo sukně do pasu a tenisky. Pokud se ochladí můžete sáhnout po saku, tenkém svetříku nebo džínové bundičce. K tomuto looku se hodí i baleríny nebo střevíčky na menším podpatku. Na záda můžete přehodit malý batůžek nebo brašnu přes rameno.

zdroj: pinterest.com

Trocha té slavnostní nálady

Chcete přece jen vypadat první den více slavnostně? Pak můžete sáhnout po vzorované košili, lehkých šatech, dlouhé sukni nebo po krásném overalu. Cokoliv, v čem se budete cítit dobře a pohodlně. Níže jsme pro vás vytvořili zajímavou inspiraci.

zdroj: pinterest.com

Vezměte to ze široka

Toto léto jsou v kurzu kalhoty, které se postupně rozšiřují. Výsledný vzhled outfitu protahuje nohy a dělá siluetu postavy mnohem vyšší. K těmto kalhotám můžete zvolit triko do pasu, košili nebo také nový trend triček s vycpanými rameny. Hodí se do každého počasí a skvěle to podtrhnete mokasíny nebo botama do špičky.

zdroj: pinterest.com

Pro chlapce a muže

Ani na mužskou část osazenstva nezapomínáme. Pro vás platí stejná pravidla jako pro něžnější pohlaví. Pokud se ve svém šatníku ztrácíte, můžete sáhnout po klasice, jako jsou rifle a košile, díky které budete působit upraveným dojmem. Jste-li spíše typ roztrhané džíny a vytahané triko, pak si vezměte kraťasy a rozevlátou košili s trikem a kšiltem, která vám dodá vzhled nedbalé elegance. Pokud v září překvapí stále letní počasí, sáhněte po plátěných kalhotách a vzdušném triku.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram