PANDORA léto 2016 – ORIENT A OCEÁN

PANDORA léto 2016 – ORIENT A OCEÁN

PANDORA se letos v létě nechává unášet na vlnách bouřlivého oceánu, které ji ženou až k břehům dalekého orientu.  

Nová přepychová a okázalá kolekce ručně dohotovených šperků ze sterlingového stříbra povznáší řemeslné mistrovství a luxusní zpracování značky PANDORA do nových výšin. Zároveň však také vypráví bohatý orientální příběh.

Šperky pro tuto sezónu se lesknou oceánskými barvami, odstíny západu slunce a kovovým třpytem, jež se mísí s orientálními květy.

Zachyťte pocit kouzelného letního dne s trendovými barvami, vzory a třpytivými detaily, jež do vašeho šatníku vnesou trošku rafinované opulentnosti.

Kolekce Léto 2016kombinuje trend miniaturních květin s tradičními asijskými potisky a lehkým nádechem minimalismu. Výsledkem jsou pak stylizované prsteny tvořené řadou křehkých stříbrných květů zářících kubickými zirkoniemi, grafické visací přívěsky Orientální květ či broušené přívěsky Třpytivé červené sklo nebo letní náušnice jako třešničky na dortu lichotící vašim rysům.

  

  

Nové dvojitě pletené kožené náramky Moments v sezónních kovových odstínech světle modré a jasně růžové barvy se dokonale hodí pro přívěsky nové sezóny. Klipy Zářivá elegance doplňují vzhled a dodávají mu další vrstvu inovace. Tyto klipy třpytící se modrozelenými a růžovými kameny mají silikonové úchyty přihlášené k patentování, takže mohou být nošeny jak na kožených náramcích, tak na kovových obručích, kde zůstanou přichyceny na místě, které jim určíte.

Nechte se v létě uchvátit luxusními šperky odkazujícími na exotický mořský ráj.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram