PANDORA ŠPERKY, KTERÉ PADNOU VÁM I VAŠIM MAZLÍČKŮM

PANDORA ŠPERKY, KTERÉ PADNOU VÁM I VAŠIM MAZLÍČKŮM

Poprvé v historii uvádí Pandora na trh doplňky, které budou moci nosit vaši čtyřnozí parťáci a mazlíčci. 

Moments

V kolekci Moments od značky Pandora šlo vždy hlavně o zážitek a zkušenost, která se poté zrcadlí na vašich špercích. Pokud jste hrdým majitelem mazlíčka, který s vámi takové momenty sdílí, je tato kolekce přímo pro vás. V rámci kolekce představuje Pandora řadu nových obojků a gravírovatelných známek pro domácí mazlíčky.


Zdroj: se svolením Pandora

Slaďte se 

Pokud máte doma svého kočičího nebo psího kamaráda, jistě jste už párkrát uvažovali o obojku či jiném doplňku, který by vystihoval nejen jeho, ale i ladil s vámi. Pandora doplnila své široké portfolio přesně o takovou možnost. Je dobrým zvykem této značky vše udělat vkusně a s výběrem, který bude vyhovovat každému. Proto přichází s variantami ve dvou barvách - růžové a černé. Zároveň nabízí přívěsky ve tvaru kosti, tlapky nebo srdce, na které můžete nechat vygravírovat jakékoliv informace či detaily o vašem mazlíčkovi. 


Zdroj: se svolením Pandora

Materiály doplňků

Nové produkty Pandora určené přímo našim mazlíčkům jsou vyrobeny z promyšleně zvolených materiálů, na obojek byla zvolena textilie na rostlinné bázi bez příměsi kůže a doplňky jsou vyrobeny z lehké nerezové oceli šetrné k pokožce psů i koček.


Zdroj: se svolením Pandora

Při navrhování produktů pro domácí mazlíčky bylo nutno zohlednit v našem procesu nové požadavky, takže jsme pracovali s jedinečným souborem materiálů, abychom vytvořili produkty, které jsou pro ně vhodné,'' uvedli víceprezidenti a kreativní ředitelé A. Filippo Ficarelli a Francesco Terzo. „Těšíme se, až uvidíme, jak bude naše Pandora komunita ozdobena šperky značky Pandora společně se svými mazlíčky."

Více velikostí, více variant

Obojky jsou vhodné pro malá i velká zvířátka, jsou nastavitelné a v nabídce jsou ve dvou barvách a čtyřech velikostech, aby bylo jasné, že vy i váš čtyřnohý kamarád patříte k sobě. 


Zdroj: se svolením Pandora

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram