Pánské jarní kolekce 2017: Salvatore Ferragamo, Tod's, Prada

Pánské jarní kolekce 2017: Salvatore Ferragamo, Tod's, Prada

Další z přehlídek pánské jarní módy pro rok 2017 jsou za námi. Co nového přinesly Salvatore Ferragamo, Tod's a Prada?

Salvatore Ferragamo

Cestování se zdá býti jedním z hlavních motivů následujícího léta. Salvatore Ferragamo totiž zdaleka není jediný, který tuto inspiraci využil. Jeho modelové ovšem vypadali perfektně. Přesně připraveni na cestu, oblečení osobitě, ale stále prakticky s nádechem mladistvého vzhledu, který ale příliš neodbočil od tradice značky. To byl koncept, kterého Salvatore Ferragamo nejvíce využil. Khaki barva ve spojení s tmavě modrou a kontrast ve žluté se nezdá být obvykle používanými barvami jarní a letní sezóny. Praktické ledvinky doplňovaly modely šusťákových bund a tepláků vyhrnutých ke kolenům. 

Tod's

Kolekce byla založená na filosofii značky. Na tom, co jsme zvyklí u ní vídat a na tom, co si zákazník u ní chce pořídit. Takže nechyběla tmavě modrá, béžová a hnědá. Kvalitní kožené pásky, padnoucí saka, kalhoty s puky končící přesně u kotníků spolu s koženými loafers a prošívanými polobotkami. Košile s u krku rozepnutými dvěma knoflíčky s letními vzory dodala outfitům na lehkovážnosti. Jistá inspirační vlna určitě přišla z centra pulzující Itálie, jelikož v kolekci se naprosto zřejmě odrážel tradiční italský styl. 

Prada

U značky Prada není ničím neobvyklým, že se snaží vybočit z davu, a přijít s něčím silně specifickým, skoro až vesmírně vzdáleným. Právě téma vesmíru a mimozemšťanů se odrazilo v jarní kolekci pánské módy 2017. Přímo se nám nabízí poznámka, že Prada je další značkou, ve které se uplatnilo cestování. Protože nezáleží na tom, zda cestujete po památkách slunné Itálie nebo se chystáte do kosmu, oboje znamená dopravit se z místa A na místo B. Prada se spolu s dlouhými šusťákovými kabáty připnutými svítilnami, kostkovanými košilemi a plnými krosnami rozhodně vydává daleko. Nejblíže alespoň na Měsíc. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram