Paris Jackson a Millie Bobby Brown v popředí nové kampaně Calvin Klein

Paris Jackson a Millie Bobby Brown v popředí nové kampaně Calvin Klein

Představte si horké letní dny a starou stodolu, v níž je příjemný stín a tři mladé modelky, které před sebou mají skvělou profesní dráhu. To je nová kampaň značky Calvin Klein.

Poslední kampaň ze série #MyCalvins byla zveřejněna minulé úterý a představuje Millie Bobby Brown, Paris Jackson a Lulu Tenney, které prezentují klasicky modré džínsy s bílou sportovní podprsenkou ale rovněž barevný denim s bílo červenými košilemi a topy. Červené džínsy s džínovým sakem mají rozhodně něco do sebe!

Stodola na focení poskytla nejenom perfektní stín, ale i atmosféru. Koncept kampaně se soustřeďuje na rodinu, proto mnohé překvapilo spojení modelek Brown, Jackson a Tenney, které k sobě mají spíše dál, než blíž. Nicméně není to jejich první spolupráce, tohle trio už se objevilo v hudebním klipu, který vytvořil Raf Simons pro Calvin Klein společně s The XX.

„Vyvinutý koncept #MYCALVINS má ve svém centru rodinu, což je projev jednoty mezi silnými jednotlivci. Dále je zdůrazněn symbolikou tradiční americké deky," uvedla značka ve svém prohlášení. „Tato kampaň zachycuje různé způsoby, jak inspirovat rodiny, aby se navzájem spojily a oslavovaly věci, které nás rodinou dělají."

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram