Pečující kosmetika, která si v létě 2015 zaslouží vaši pozornost!

Pečující kosmetika, která si v létě 2015 zaslouží vaši pozornost!

Prohlédli jsme novinky i stálý sortiment dostupných značek a vybrali ty produkty, které byste měla alespoň vyzkoušet. K tomuto létu totiž patří. 

Tělový peeling

Značka I love je exkluzivní značkou parfumerie Douglas a pyšní se rozsáhlým sortimentem tělových produktů s dokonalou ovocnou vůní. Simuluje totiž polehávání na pláži a usrkávání letních koktejlů i klidné vychutnávání masáží v relaxačním centru za doprovodu vonných tyčinek. My jsme pro vás vybrali vůni Raspberry & Blackberry, protože věříme, že právě tato vůně je tou pravou pro léto 2015!

Cena: 160 Kč (Douglas)

Balzám na rty 

Blistex je značkou, kterou byste určitě měla znát. Není sice tolik rozšířená, přesto ale na českém trhu není žádným nováčkem. Jejich balzámy na rty jsou jednoduše skvělé - žádný z nich nestojí více jak stovku a přesto prokazují kolikrát lepší službu než jejich dražší kolegové. Zaměřují se na suché a popraskané rty, dodávají jemný tón, ale především zvládnou na rtech nějakou dobu pobýt a dostatečně je hydratovat.

Cena: 80 Kč (Parfums.cz, ale i kamenné drogerie)

Oční sérum

Lancome přišel před nedávnem s novinkou očního séra, které funguje na bázi kovové kuličky. Tou nanesete sérum do oblastí očí a kulička svým příjemným chladivým efektem i pozitivně působí na utišení zčervenání nebo kruhů pod očima. Pokud chcete na léto omezit co nejvíce makeup produktů, pak je třeba zaměřit se na péči. A zrovna oční sérum by mohlo být tím správným krokem za svěžejší pletí!

Cena: 1 800 Kč (parfumerie)

Antistresová maska

Freeman je americká kosmetická značka, která je vám jistě dobře známá. Prezentuje se barevnými obaly i samotnými produkty, které nejen že úžasně voní, ale především splňují, co výrobce na obalu slibuje. My jsme pro vás vybrali masku Minerály z mrtvého moře. Ta absorbuje přebytečný pleťový maz, pleť vyčistí a zanechá ji krásně hydratovanou a hladkou. Je jednoznačným must have letošního léta!

Cena: 150 Kč (drogerie, prafumerie)

Pleťové sérum

L'Oréal přišel se svojí největší novinkou řady Skin Perfection již na začátku jara, ale my si ji prostě natolik oblíbili, že na ní nedáme dopustit. Je to produkt spíše pro mladou pleť, který slibuje její projasnění a také redukci ucpávání pórů. Má příjemnou vůni i konzistenci a výsledkem je vyhlazená pleť, která je připravená na nanesení denního krému. 

Cena: 250 Kč (drogerie)

Zdroj: douglas.com; parfums.cz;
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram