Petra Měchurová slaví 20 let od založení svého salonu novou kolekcí TO BE

Petra Měchurová slaví 20 let od založení svého salonu novou kolekcí TO BE

Svůj salon otevřela v roce 2001. Nadšení pro kadeřnické řemeslo ji neopouští ani po dvaceti letech. Téma mezilidských vztahů odráží její nová kolekce s názvem TO BE.

foto: se svolením Petry Měchurové

„Kreativita a umění vcítit se do skutečných potřeb klientů je jádrem kvalitního řemesla. Chuť a kreativita nás žene dál,“ říká Petra Měchurová. Svůj salon zakládala s týmem profesionálů pro kadeřnické řemeslo. Od roku 2001 ušli neuvěřitelnou cestu, která jim zanechává neuvěřitelné zkšenosti v podobě skvělých zážitků a vzpomínek.

foto: se svolením Petry Měchurové

Petra představuje svou poslední kolekci s názvem TO BE, kterou chtěla navázat na téma mezilidských vztahů vyznačujících vzájemnou náklonnost a porozumění. Protože lidé v přátelském vztahu se vůči svým protějškům chovají ohleduplně a chtějí pro své přátele to nejlepší. Důležitá je také vzájemná upřímnost, důvěra a schopnost empatie. Umění je dokázat se svěřit se svými pocity a názory beze strachu, že bychom za ně byli odsuzováni. V této kolekci vidí Petra Měchurová sílu v propojení, vděčnosti a ocenění. Každá barevná kombinace vlasů znázorňuje odlišnost lidí, a to je v dnešní době důležité respektovat a mít pochopení. Trendem v účesech je správně technicky provedený střih, který je na míru každému. Krátké vlasy ve tvaru kudrnatého mikáda vystihují francouzskou eleganci 70. let a dotek zlaté blond rozsvítí olivovou pleť. Stále je oblíbený long bob střih, který je v přesné délce pod klíčními kostmi.

foto: se svolením Petry Měchurové

Petra touto kolekcí balancuje na hranici dámského a pánského stylu, protože v každém z nás je trocha ženy a trocha muže. Lidé svými vlasy vyjadřují osobitost, vlastní styl a nacházejí svou vnitřní sílu. Výsledkem je efekt dokonale upraveného účesu s prvky, které ve vás vyvolají neklid svým zdánlivým neuspořádáním. 

Nehledejte prvoplánově líbivé tradiční účesy, nýbrž, tak jak je u Petry Měchurové zvykem, účesy, které vás budou zajímat a inspirovat. Vlasy, které chcete vyzkoušet.

foto: se svolením Petry Měchurové

„Získali jsme celé řady cenných trofejí, účastnili se skvělých kadeřnických show, na kterých jsme inspirovali kadeřníky po celém světě jako třeba v Anglii, Francii, Brazílii, Argentině, atd. Vytvořili jsme okolo 100 vlasových kolekcí, 55 show, nespočet školení a Petra předala svůj nezaměnitelný rukopis talentovaným kolegům. Kreativního ducha vložila také do rukou přes 100 kadeřníků, kterým předala kadeřnické zkušenosti,“ říká tým salonu. 

foto: se svolením Petry Měchurové

 

Kredity:
Vlasy – Petra Měchurová
Make up – Hristina Georgievski
Styling – Jana Kapounová
Fotograf – Hana Knížová

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram