Philips přináší dětem unikátní světelný svět Disney

Philips přináší dětem unikátní světelný svět Disney

Philips přináší dětem novinku v podobě jedinečné řady bezpečných a hravých lampiček SoftPal, inspirovaných postavami Disney a navržených speciálně pro děti. Ale nejsou to jen tak obyčejné lampičky!

Jako rodiče si většinou dáváme velmi záležet na tom, aby se naše ratolesti cítily ve svém pokojíčku spokojeně a bezpečně. Chceme jim vytvořit příjemné prostředí, kde popustí uzdu své fantazii a kde budou i rády bez obav usínat.

A přesně pro jejich potřeby vyvinula Společnost Philips speciální přenosné lampičky navržené dle oblíbených postav Disney, které se pro děti stanou neodlučitelným svítícím společníkem nejen při usínání, ale i na cestách.

Lampičky SoftPal jsou vyrobené z měkkého a na dotek příjemného materiálu, který tlumeně osvětlí dětský pokoj vnitřním LED světlem a chrání povrch lampičky před ohřátím. Tyto svítící kamarády si oblíbí každý malý člen rodiny i díky velice snadné manipulaci. Rozsvítí se i vypínají pouhým pohybem a díky nabíjecí baterii mohou děti s měkkou lampičkou klidně a bezpečně usnout v postýlce nebo se vydat v noci na záchod. Bezpečnost zajistí i indukční nabíjení v doku, takže pro dobití baterie děti nemusí lampičku připojovat do zásuvky.

Který Disney hrdina doslova rozzáří dětské pokojíčky vašich nejmenších - sympatický myšák Mickey, parádnice Minnie nebo Sulley či Mike ze známých Příšerky s.r.o.?