PINKO: Pusťte do svého šatníku italský temperament

PINKO: Pusťte do svého šatníku italský temperament

Smyslná, nespoutaná a sexy. Přesně taková je dámská módní značka Pinko. Z každé kolekce čiší hravost a italský temperament. 

Chcete pustit do svého šatníku trochu Itálie? Pak byste měla vědět o značce Pinko. Ta byla založena v 80. letech. Stojí za ní Pietro Negro a Cristina Rubini. Skvěle reaguje na aktuální trendy, přináší nositelné a někdy i barevně odvážné kombinace. Pinko je také známkou kvality a luxusního provedení. Dostane se vám neotřelého stylu a jedinečnosti, která je právě pro Pinko charakteristická.

Kolekce nabízejí kromě večerních šatů také oblečení na denní nošení, džíny, doplňky ale také kabelky nebo obuv. Troufáme si tedy říct, že vás oblékne od hlavy až k patě. Pokud jste tedy duší nespoutaná, jako Italky, neměla by vám nová kolekce této značky uniknout. Pinko si také zakládá na rozmanitosti, tedy dokáže oslovit ženy všech věkových kategorií

Tváří značky Pinko se v minulosti stala například Carmen Kass, Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell, Elle MacPherson nebo Eva Herzigová. V Itálii najdete více než 400 prodejních míst a ve světě již více než 200 obchodů.

pinko.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram