Piubag je zábava ve velkém stylu, říká výhradní dovozce neoprenových kabelek

Piubag je zábava ve velkém stylu, říká výhradní dovozce neoprenových kabelek

Barevné neoprenové kabelky, se kterými se rozhodně nebudete nudit. Taková je italská značka Piubag. Jak se kabelky vyrábí a jaké jsou novinky nám řekl výhradní dovozce této značky.

Představte nám, prosím, Piubag. V čem se kabelky liší od konkurence?

Piubag je lehkost a inovace. Naše kabelky jsou hodnotným doplňkem, který ve svých tvarech spojuje dokonalý design a řemeslné zpracování, smysl pro detail a originalitu. Filozofie Piubag spočívá ve využití inovativních materiálů a barev s cílem vytvořit elegantní a účelné kabelky.

Naší filozofií je zábava ve velkém stylu. Proto používáme jako základní materiál neopren, který je lehký, pohodlný a výjimečně současný. Hlavní charakteristikou kabelek Piubag je úzký vztah mezi tvarem a barvou. Líbí se nám zářivé, živé a snadno kombinovatelné barvy.

Od konkurence se lišíme hlavně kvalitou neoprenu, která je pevnější, díky tomu naše kabelky drží svou formu, i když jsou prázdné. Další bonusy jsou možnosti zavírání na zip a přídavná vnitřní kapsička.

Proč zrovna neopren, jaké jsou jeho benefity pro použití na kabelkách?

Hlavní benefit tohoto materiálu je jeho lehkost. Každá žena ve své kabelce nosí spoustu nezbytností a určitě ocení, když sama kabelka neváží tolik. Dalším plusem je jeho odolnost, to, že je nepromokavý, dá se prát a jako třešnička na dortu je velmi módní, takže kdo drží krok s trendy, minimálně jednu kabelku Piubag by měl mít ve své skříni.

Kde se kabelky vyrábí?

Kabelky Piubag jsou vyvíjené, navrhované a vyráběné v Itálii a jsou tedy produktem 100 % Made in Italy.  Díky svému jedinečnému designu, použitým materiálům a řemeslnému zpracování jsou výrazem excelentního italského stylu.  

Jak si na tom neopren stojí z pohledu životního prostředí? 

K výrobě je použita technologie šetrná k životnímu prostředí. Vysoce kvalitní neopren je vyroben bez použití ropy, neobsahuje petrolej, splňuje PAH testy zajišťující méně znečišťujících látek.

Jaký je nejoblíbenější model?

Mezi nejoblíbenější modely patří určitě naše batůžky a kabelka Siena, která je tvarem ideální na každodenní nošení. Klientky u nás ale najdou i elegantní kabelky, messengery nebo cestovní tašky.

Jakou kabelku máte jako nejžhavější novinku?

Žhavé novinky jsou momentálně plážové tašky, máme opravdu široký výběr jak velikostí, tak i barevných kombinací, takže si každý přijde na své.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram