Plastová móda světových značek od podzimu do jara

Plastová móda světových značek od podzimu do jara

A není to jen Lagerfeld, který se vrhl do tvorby plastových kousků. Podzimní i jarní kolekce přináší plasty hned v několika podobách od mnoha módních talentů.

Značka Chanel zvolila pro jarní kolekci vysoké kozačky vyrobené z průhledného vinylu, čiré plastové kabáty i čepice, stejně jako spoustu doplňků. Není to ale jen francouzský módní dům, který se nechal plasty inspirovat. Jsou to i Raf Simons, který se zaměřil na trend opotřebených plastů v podzimní kolekci letošního roku nebo také značka Calvin Klein, která plast oblékla na modelku Julia Nobis v rámci módní přehlídky. I Miuccia Prada sáhla pro průhledných kouscích v podzimní kolekci, takže následující měsíce zní jasně: Hitem jsou plasty!

Chanel jaro 2018

Chanel

Plastové oblečení může splňovat funkční potřeby oděvů, svým způsobem jsou určitě i módní. I když odhalit skrze ně naprosto všechno, je možná přeci jen malinko frustrující. Prozradíte tak komukoliv, co nosíte pod kabátem, co máte ve své kabelce nebo jak vypadají vaše nohy. Možná to přeci jen bude chtít notnou dávku rozumu a vlastního vkusu...

Topshop

 

Dolls Kill

 

Maison Margiela

 

Calvin Klein

Boohoo

 

Urban Outfitters

 

Yeezy Boost

 

Creatures of comfort

 

Kendall and Kylie

 

Miu Miu

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram