Plesová sezóna 2018 - v jakých šatech zazáříte

Plesová sezóna 2018 - v jakých šatech zazáříte

Chystáte se na ples a nevíte v čem jít? Pořiďte si nové šaty a podívejte se, v jakých budete zaručeně královnou plesu!

Otevřená záda

Tento trend přivedly krásky z červeného koberce. Inspirujte se jimi, a nebojte se vyzkoušet něco nového. Šaty, které mají otevřená záda, jsou sexy a zároveň se nemusíte bát, že vykoukne více, než byste chtěla. Můžete je vynést v kovovém odstínu, který je také trendy. Pak už stačí si vzít rudou rtěnku a upravit si vlasy tak, aby nezakrývaly výstřih na zádech. Nejideálnější je účes na stranu nebo drdol, který nechá volná záda krásně vyniknout.

Špagetová ramínka

Trend špagetových ramínek se nám vrátil z 90. let. K těmto šatům se hodí výraznější makeup a rozpuštěné vlasy, protože jsou samy o sobě docela jednoduché. Může se na nich objevit překřížení, které vede přes záda a krásně je zdobí. Také může být využito ve výřezech po bocích, což působí zajímavěji a budí větší pozornost. Pokud si je vyberete budete se cítit nesmírně pohodlně a přitažlivě. 

Sametové šaty

Samet je trendy na každém kusu oblečení a nemůžeme vynechat ani šaty. Navíc je látkou, která lichotí většině postav. Pod pojmem sametové šaty si snad každý představí eleganci. Dnes ale najdete širokou nabídku těch, které jsou zároveň sexy.  Výše zmíněná róba se špagetovými ramínky s výstřihem na zádech v kombinaci se sametem? Vražedná sexy kombinace. Pokud si vyberete červenou barvu, volte k nim matnou rtěnku ve stejném odstínu, jako je barva šatů.

Šaty se spadlými rameny

Pokud chcete být na plese spíše jako princezna, zvolte šaty se spadlými rameny. Už dávno se nenosí balónový střih, který se nosil v roce 2000 a ženy vypadaly jako sladký bonbon! Nejsou tak sexy jako předešlé, ale jsou roztomilé a trendy. U těchto šatů se nemusíte bát barev, volte tlumenější barvy, nebo naopak sladké jemné pastelové barvy.

Jaké se vám líbí nejvíce? Jste spíše pro princeznovské, nebo pro sexy šaty?

Myslíme si, že byste na plese měla zazářit, ale zároveň se cítit pohodlně a dobře. Tyhle šaty to určitě zvládnou na jedničku!

pinterest.com, vogue.com, jovani.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram