Podzim Dior 2018 tvoří patchwork, džínovina a doplňky

Podzim Dior 2018 tvoří patchwork, džínovina a doplňky

Módní kolekce Diora se pustila do komplikovanosti. Hodně střihů, hodně barev, hodně doplňků. Kdo už jiný by si to však mohl dovolit.

Patchwork jako základ

Tentokrát žádné monochromatické outfity, žádné uhlazené looky. Diorovo modelky vyšly na molo v tričkách s potiskem, průsvitnou sukní a sakem. Často opakovaným prvkem byl patchwork. Byť se z největší pravděpodobnosti jednalo pouze vzorovanou látku nikoli reálný patchwork, efekt z dálky zanechaly modely podobný. Pestrobarevné sukně neutralizovala bílá na tenkých plátěných košilích. Maria Grazia Chiuri poslala na molo také šaty v kombinaci síťovaných rukávů a pečlivě barevně vyšívaného topu a sukně. Celou kolekcí prostupovaly široké černé pásky se zlatou sponou.

Džínová paráda

Silnou pozici zaujala džínovina. Aby sama o sobě čistě náhodou nebyla příliš jednotvárná, Chiuri ji rovnou využila v patchworkové podobě. Celodžínové šaty byly vlastně jedním z mála jednodušších kousků. Napříč celou přehlídkou byly modelky ověšené šperky. Na krk se jim tisknul krátký řetízek, oči zakrývala tmavá sluneční skla a na zápěstí o sebe cinkalo vícero náramků. Kromě kovových jsme viděli také látkové s nápisem J’adore Dior.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram